Лайм

У мережі показали фото "розкішної квартири", в якій нібито живе Данилко - шоумен назвав її "жахливою"

Андрій Данилко розповів, як живе насправді

У мережі з'явилися фотографії "розкішної" 12-кімнатної квартири в "будинку із зіркою" на Хрещатику. Низка українських ЗМІ, посилаючись на так звані джерела, приписали житло з позолотою шоумену та співаку Андрію Данилку (Вєрці Сердючці). 47-річний артист здивувався, що його смак могли назвали настільки "жахливим" і розповів, як живе насправді.

Як зазначив Данилко в бесіді з "КП в Україні", квартира з новин дійсно знаходиться в його "домі із зіркою", але точно належить не йому. "Я прекрасно знаю квартиру, про яку написано. Це третій поверх, не буду говорити, на якому живу я. І ця квартира, здається, в арешті", - зазначив він.

Квартира в "будинку із зіркою" Фото: odnaminyta.com

За словами шоумена, ні для кого не секрет, що він живе самотньо і куди скромніше, ніж сказано в описі трирівневої та 12-комнатної квартири. Час від часу у нього бувають лише домробітниця та його колега Інна Білоконь, більш відома як мама Вєрки Сердючки. "Якщо вже комусь так хочеться щось придумати, хоч зі смаком підбирали б, - посміявся Данилко. - Невже думають, що я таке можу собі купити? Жахливий несмак".

На питання, кому потрібні такого роду новини, артист розвів руками. "Треба ж щось писати, а писати особливо нічого, треба щось придумати, а інформаційного приводу немає. От і все, от і пишуть".

Квартира в "будинку із зіркою" Фото: odnaminyta.com

Квартира в "будинку із зіркою" Фото: odnaminyta.com

Шоумен погодився, що подібні новини можуть бути цікавими громадськості та шанувальникам, але свою квартиру він точно нікому сторонньому не показував. "Якщо захочу, сам покажу. Частину квартири або вид з вікна. У мене дуже гарний вигляд з вікна, це правда. Але у мене все доволі скромно і стримано", - додав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях