Лайм

Ігор Крутой показав, як змінився 71-річний Валерій Леонтьєв: ні сліду від пишної шевелюри

Останнім часом співак не так часто буває на публіці

Російський поп-співак Валерій Леонтьєв вже давно живе на дві країни - в Майамі (США) у артиста та його дружини Людмили є розкішні апартаменти з видом на океан. Сьогодні Леонтьєву 71 рік, і він вже не той "казанова" з 90-х. Схоже, не залишилося навіть пишної шевелюри, яка довгі роки була його візитною карткою.

Про зустріч з Леонтьєвим своїм підписникам в Instagram розповів композитор Ігор Крутой. Музиканти дружать сім'ями, зустрічаються рідко, але влучно. "До нас в гості приїхали Валерік Леонтьєв з Люсею... Це був день, який хочеться поставити на повтор", - зазначив Крутой.

Фото: фрагмент відео

До свого посту композитор додав коротке відео, на якому показав Леонтьєва, його дружину, а також інших гостей. До слова, це один з небагатьох випадків, коли 67-річна Людмила Ісакович знаходиться поруч з Леонтьєвим. Публічного життя дружина артиста уникає.

Фото: фрагмент відео

"Сумний П'єро Валерік Леонтьєв - дуже шанована всією нашою сім'єю Людина, - додав Крутий. - У ньому поєдналися і Геніальний артист, і порядна Людина, відданий, яка відкриває свою душу небагатьом".

За словами Крутого, занадто нелегка доля випала його товаришеві. І в житті, і на сцені. При цьому вдаватися в подробиці композитор не став.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях