Лайм

У Росії зник 84-річний Леонід Куравльов - зірка фільму "Іван Васильович змінює професію"

Актор не виходить на зв'язок навіть з друзями та колегами

84-річний актор Леонід Куравльов, зірка картин "Іван Васильович змінює професію", "Вій", "Афоня" вже давно не з'являється на публіці, а з недавнього часу перестав виходити на зв'язок навіть з друзями та колегами.

Як пише "Комсомольська правда", після смерті дружини Ніни в 2012 році Куравльов став ще більш закритим і нетовариським, жив самітником, а якщо й виходив з дому, то завжди одягався в чорне. Тепер же з Куравльовим не можуть зв'язатися навіть приятелі - актор відключив телефони та не виходить на зв'язок. Про його місцезнаходження нічого не відомо.

Фото: Євгенія Гусєва / "Комсомольская правда"

"Я завжди його самого бачила. Завжди в чорному, - цитує джерело сусідку Куравльова. - Траурна кепка у нього чорна, куртка. Завжди сумний. Він у жалобі після смерті дружини. Це його дуже підкосило".

Як розповів товариш Куравльова Нікас Сафронов, востаннє він спілкувався з актором близько року тому. Останнім часом артист і художник намагається додзвонитися Куравльову, але безуспішно. За словами Сафронова, його приятель досі вкрай важко переживає смерть дружини. "Вона для нього була як мати. І раптом він загубився, - зазначив Сафронов. - Він завжди був замкнутою людиною. З кожним роком все більше йшов у себе. Зараз він взагалі відключив телефони".

Приятель актора Олександр Шпагін підтвердив слова Сафронова. "Людина все більше хворіє хворобою смерті. Він себе готує на той світ", - вказав він. При цьому приятелі не втрачають надії, що незабаром Куравльов все ж вийде на зв'язок і підтвердить, що з ним нічого не сталося.

Леонід Куравльов і Юрій Яковлєв в картині "Іван Васильович змінює професію" Фото: фрагмент з фільму

Леонід Куравльов дебютував у кіно в 60-х, і зіграв за роки кар'єри понад 200 ролей. У числі найбільш відомих за його участі - картини "Вій", "Золоте теля", "Афоня", "Міміно", "Іван Васильович змінює професію", "Місце зустрічі змінити не можна", "Шукайте жінку" та інші.

У 2014 році Куравльов підписав так зване звернення діячів культури РФ на підтримку політики президента Володимира Путіна стосовно України. Іншими словами - підтримав анексію півострова Крим. Пізніше актор називав факт існування Росії - "порятунком світу" і закликав підтримати Путіна.

  • Тим часом свій 72-й день народження святкує радянська та російська актриса Ірина Муравйова. Дивіться на theLime, як за цей час змінилася зірка картини "Москва сльозам не вірить".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях