Лайм

Помер онук Олега Філімонова, народжений у Нью-Йорку: що відомо про родину актора "Джентльмен-шоу"

Підліток грав в баскетбол з друзями та раптово впав

У неділю, 30 травня, в родині 69-річного українського пародиста, коміка та ведучого передачі "Джентльмен-шоу" Олега Філімонова сталося горе - помер онук Еван Григор. Примітно, що це не перша втрата, яку довелося пережити шоумену.

Онук Олега Філімонова Еван Григор Фото: Facebook / Олег Філімонов

Згідно з інформацією одеських ЗМІ, онук Філімонова вирушив прогулятися з друзями. Потім 15-річному юнакові стало погано під час гри в баскетбол на спортивному майданчику школи №84 - він раптово впав без свідомості. Очевидці викликали "швидку", медики намагалися реанімувати хлопця близько 45 хвилин, але безуспішно.

Еван Григор Фото: Facebook / Олег Філімонов

Про трагедію у соцмережі Facebook написав і сам Філімонов. Він зазначив, що в серпні Евану Григору виповнилося б 16 років. Друзі та шанувальники висловлюють йому співчуття у коментарях до посту.

Смерть онука - не перша важка втрата у родині Філімонова. Його перша дружина Людмила також померла. Від цього шлюбу у шоумена є дочка Вікторія та дві онуки - Марсела та Вів'єн Лі, які живуть в США.

Олег Філімонов з онуками Марселой і Вів'єн ЛіФото: Facebook / Олег Філімонов

Зараз артист одружений вдруге. Зі своєю нинішньою дружиною Ларисою Філімонов з 1975 по 1980 рік жив у цивільному шлюбі, і лише 19 вересня 1980 року пара вступила в офіційний. У них народилася дочка Карина, яка і є матір'ю померлого Евана Григора. Також у Філімонова є онучка Мія, якій цього року виповниться 3 роки.

Олег Філімонов з дружиною Ларисою Фото: Facebook / Олег Філімонов

Карина Філімонова 6 років жила в Нью-Йорку і працювала продюсером на американському російськомовному каналі RTV. Саме в США вона народила свого сина Евана Григора, але незабаром повернулася в Одесу.

Онук Олега Філімонова Еван Григор кілька років тому Фото: Facebook / Олег Філімонов

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях