Лайм

"Тато називав її яєчня по-болгарськи": Олена Мозгова показала особливу страву

Зворушливо до сліз!

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась зворушливим спогадом про свого батька - Миколу Мозгового і розповіла про страву, яку він готував для неї в дитинстві.

Про це вона розповіла на власній сторінці у Facebook.

"Зараз це вже шакшука, але колись Тато називав її яєчня-по болгарськи", - так підписала Мозгова фото.

Вона поділилася спогадами свого дитинства.

"Готувала сьогодні на сніданок і це розбудило спогади дитинства - дерев’яні будиночки в Мелекіне, тепле Азовське море (зараз це окупована територія), велика загальна кухня, де у величезній пательні готувалася та сама яєчня.

Потім її несли на веранду в будиночку, ставили на дошку і кожен, відламуючи шматок хліба, їв, вмочуючи його у смачну та ароматну суміш яєць, помідорів, цибулі, часнику, зелені та болгарського перцю...", - розповіла Олена.

Також вона згадала, як відпочивала з батьками і їхніми друзями.

вечері батьки з друзями сідали за стіл і до пізньої ночі розписували кулю, "переробляючи" гори дуже смачного чорного насіння), а вранці ми з татом на маленькому гумовому човні виходили в море і ловили бичків", - завершила зворушливу розповідь Мозгова.


Раніше Олена Мозгова поділилася також оригінальним рецептом перекусу. Продюсерка розповіла, як приготувати тост, в якому є "поєднання солоного, солодкого, гострого і трохи пряного".

Новини партнерів

Читайте також