Лайм

8 замків, які можна орендувати з друзями менш ніж за $50 на добу

Пожити у справжньому казковому замку - реально

Вирушаючи в подорож ми звикли зупинятися в готелях або на арендованих квартирах. А чому б не спробувати переночувати у справжньому замку? Тим більше, що "казковий" нічліг, на подив, доступний за ціною. Особливо, якщо ви приїдете з великою компанією друзів.

Ви можете зупинитися в середньовічних замках Ірландії, Англії, Бельгії та Іспанії, історія яких налічує сотні років. А заплатити за це смішну ціну - менш ніж $50 за ніч. У Франції навіть є замок, в якому можна зупинитися з компанією 12 чоловік всього лише за $7,91. Нижче фото 8 замків, в яких можна забронювати ніч через відомі сервіси Airbnb і Vrbo.

1. Ірландський замок XIII століття

Фото: Annemarie / HomeAway

Цей замок розрахований на 12 гостей. Садиба прикрашена гобеленами із зображенням лицарів і королів, і має доступ до озера. Базова вартість замку становить $246 за ніч, що становить всього $20,50 з людини. Щоб забронювати будівлю за такою ціною, необхідно заплатити мінімум за чотири ночі.

2. Французький замок

Фото: HomeAway

Цей замок розташований в місті Ланьон, Франція. З нього відкривається приголомшливий вид на парк і океан. У ньому є сім спалень, вітальня, а також басейн на території. Вартість однієї ночі $28,53 за умови, що ви бронюєте його компанією з 15 чоловік на три ночі.

3. Церква в Канаді, перероблена в житловий замок

Фото: Art / Airbnb

В Онтаріо, Канада, є стара церква, якій понад 100 років і тепер вона служить розкішним притулком для 12 гостей. Замок розташований поруч з пляжем і оснащений такими зручностями, як більярдний стіл і настільний футбол. Апартаменти коштують $22,25 за ніч з людини.

4. Англійський замок з "вежею Рапунцель"

Фото: Adrian and Claire / Airbnb

Цей замок в Західному Ештоні, Англія, поєднує в собі середньовічну архітектуру і сучасні меблі. Бронювання надає вам ексклюзивний доступ до замку, всієї прилеглої території та додаткового житла в невеликій резиденції. Вартість - $40 за ніч з людини для групи з 12 осіб.

5. Іспанський замок на пагорбі

Фото: Marc / Airbnb

Цей маєток розташований в Жироні, Іспанія. Замок зберіг свою середньовічну чарівність, в ньому є підйомний механізм для багажу гостей. В апартаментах може розміститися більше 16 осіб. Оренда однієї ночі становить $35,69 з кожного гостя.

6. Італійський замок з приватним басейном

Фото: HomeAway

Замок Castello Claves, побудований в 19 столітті, розташований в Сицилії, Італія. З готелю відкриваються приголомшливі види на гори і море. На території замку також є приватний басейн. Якщо ви хочете відпочити в ньому з компанією 10 чоловік, то вартість оренди складе $49 за ніч. Одна лише умова: мінімальне перебування за такою ціною - три ночі.

7. Будинок на території замку з приватним садом

Фото: Pierre / Airbnb

Хоча сам замок не здається, але на його території в Нормандії, Франція, є будинок, який повністю відремонтований. Сучасний інтер'єр, природа, джакузі, душові кабінки - все це ви отримаєте, якщо захочете там зупинитися. Вартість - $ 8 за ніч з людини для групи з 10 осіб.

8. Французький замок для великої компанії

Фото: HomeAway

Замок в Мюссе-сюр-Сен, Франція, був реконструйований в 2010 році. Це чудове місце ідеально підійде для великої компанії, оскільки вартість ночі в замку за умови поселення 24 осіб, складе всього $23,75. Мінімальний термін оренди - дві ночі.

  • Мешканка США Сідні показала реалії життя в будинку на колесах: якщо ви впевнені, що це романтика - вам сюди.
  • Блогер знайшов найдивніший будинок в світі. З боку складається враження, що він не досягає і метра в ширину, що дуже спантеличило фоловерів туриста в соцмережі. Люди дружно прийшли до висновку, що житло це явно не для клаустрофобів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм