Лайм

Дизайнер показала сукні "три в одному" і прославилася - ось як один наряд перетворюється у два інших

Сукня перетворюється ...

Дизайнер-початківець з Нігерії Ойінда Акінфенва прославилася завдяки багатофункціональним сукням, які вона створює. Один і той же наряд її пошиття можна носити по-різному.

Дівчина заснувала свій бренд Janore зовсім недавно, але вже стала популярною серед клієнток, пише Bored Panda. В одній і ті ж сукні модельєра ховається кілька дизайнів - його можна вдягути і на роботу, і на ділову зустріч, і навіть в клуб. В нарядах Ойінди кожна дівчина може відчути себе трохи стилістом.

З цієї сукні може вийти чотири стильних варіанти

Фото: instagram.com/just_oyinda

Фото: instagram.com/just_oyinda

Фото: instagram.com/just_oyinda

Фото: instagram.com/just_oyinda

За словами дівчини, вона ніколи не думала, що зможе повністю зануритися в світ моди, але в якийсь момент зрозуміла, що може шити сукні.

"Це почалося, коли мені було 17 років. Я була вдома, мені було так нудно, і я хотіла зробити кілька знімків, тому вирішила, що мені потрібно надіти новий одяг, а потім зробила топ з маминого шарфа. Вийшло непогано, і на наступний день я повторила це знову", - поділилася дизайнер.

Фото: instagram.com/just_oyinda

Фото: instagram.com/just_oyinda

Фото: instagram.com/just_oyinda

Створення таких багатофункціональних суконь забирає багато часу і сил, адже потрібно переконатися в тому, що всі дизайни практичні і їх можна носити в звичайному житті.

Створення нових моделей починається з малюнків. Дівчина наносить на аркуш паперу ідеї, які їй тільки приходять в голову. В ході пошиття дівчина вносить зміни доти, доки наряд не стане досконалим.

Найпопулярніша модель - смарагдова міді сукня. З його допомогою можна створювати кілька ефектних образів. Більше суконь-трансформерів можна побачити на сторінці дизайнера в Instagram.

  • Хіджаб - це не стильно? Ось фото кількох дівчат, які вписали мусульманську хустку в свій аутфіт так, що без нього образ не був би таким модним і завершеним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм