Лайм

Художник створює ілюстрації, використовуючи медичні маски для обличчя - ось його найкращі роботи

Хлопець перетворив лякаючу річ в цікаві малюнки

Німецький художник Штефан Крафт вирішив інтегрувати медичні маски для обличчя в свою творчість. Він створює ілюстрації, перетворюючи захисний аксесуар в справжній витвір мистецтва.

Свої роботи дизайнер публікує на сторінці в Instagram, збираючи з кожним днем все більше шанувальників. Сьогодні на аккаунт хлопця підписано майже 250 тисяч фоловерів, що є непоганим показником того, що люди люблять його малюнки.

Фото: instagram.com/iconeo

Covid-19 став головною темою 2020 року. Не дивно, що її торкнулися і діячі мистецтва. Деякі художники створюють серйозні "коронавірусні" роботи, а деякі намагаються розрядити обстановку гумористичними і цікавими ілюстраціями.

Фото: instagram.com/iconeo

"Під час ізоляції було складно працювати. У мене було багато роботи, але я відчував себе паралізованим, - каже художник Bored Panda. - Я з усіх сил намагався прийняти цю нову ситуацію, не втрачаючи оптимізму. Єдине, що я міг зробити, це зайнятися мистецтвом корони. У мене було так багато ідей щодо пандемії. Corona Art стала моїм способом впоратися з цією ситуацією".

Фото: instagram.com/iconeo

Штефан також розповів, чому в своїх ілюстраціях він вирішив використовувати саме медичні маски.

"Маска для обличчя - нова ікона 2020 року. У всьому світі, - каже художник. - Мистецтво з масками для обличчя - це мій спосіб перетворити дивну і страшну річ у щось цікаве".

Фото: instagram.com/iconeo

Фото: instagram.com/iconeo

Фото: instagram.com/iconeo

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм