Лайм

Хлопець знайшов у своєму будинку схованку зі старими любовними листами - їх зміст схожий на романтичний фільм

Автором послань була невідома закохана дівчина

Користувач сайту Reddit виявив дивовижну знахідку, яка роками ховалася в стінах його будинку. Відкривши вентиляційний отвір, хлопець побачив пачку любовних листів з минулого, перев'язаних мотузкою.

Реддітор сфотографував знайдений скарб і поділився знімками з іншими користувачами порталу. У коментарях автор поста прикріпив фото одного з листів. І його зміст схожий на старий романтичний фільм.

Фото: reddit.com

У листі якась дівчина звертається до свого коханого, якого не бачила довгий час. Вона пише про можливість зустрітися на танцях.

"Ти мені дуже потрібен в ці вихідні, чорт забирай. Що ж буде під час канікул? Я була така нещасна, а вчора ввечері я б віддала своє життя, щоб побачити тебе. Навіть якщо ти не прийдеш на танці, можеш не хвилюватися, що я буду фліртувати з Брауном або ще з кимось, тому що я так не поступлю. Я думатиму про тебе весь час", - сказано в записці.

Фото: reddit.com

Далі дівчина пише, що рада, що її суджений не вміє танцювати, та й у неї самої немає бажання вчитися добре рухатися. А похід в клуб для неї - можливість побачитися та поспілкуватися.

Хто є автором любовних листів, невідомо. Невідомо також, в який період вони були написані. Користувачі сайту припустили, що ця закохана парочка жила в 50-і роки, оскільки стилістика та атмосфера послання дуже схожа на той час.

  • Раніше ми розповідали, як житель іспанського міста Убеда планував зробити ремонт в своєму будинку, але навіть не підозрював, до чого призведе ця затія. Демонтувавши одну зі стін, чоловік виявив унікальну знахідку, про існування якої не міг і припустити.
  • Читайте також на theLime історію американця, який купив старий будинок з ділянкою з метою його перепродати. Але він навіть не здогадувався, який секрет зберігається в саду - таємниця відкрилася після дощу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм