Лайм

Електрик пошкодував самотню бабусю і відремонтував її старий будинок - тепер вони справжня сім'я

Чуйний чоловік підключив до ремонту ціле місто

Одного разу 72-річна пенсіонерка Глорія Скотт зі штату Массачусетс викликала електрика, щоб полагодити вимикач. Літня жінка і подумати не могла, що ця історія обернеться грандіозним ремонтом і стане відомою на весь світ.

Фото: Gloria's Gladiators / Facebook

"Коли я зайшов до будинку, то відразу ж зрозумів, що роботи буде багато, - розповів CNN електрик Джон Кінні. - Серйозна поломка сантехніки, в стелі - дірки, в які залазять єноти".

Кінні зрозумів, що жінка не може дозволити собі ремонт і живе в небезпечних для життя умовах. Кілька днів після виклику він не міг перестати думати про її важку ситуацію, а потім взяв інструменти і пішов ремонтувати її будинок - безкоштовно. "Я знав, що їй потрібна допомога, і знав, що вона про це не скаже", - пояснив чоловік.

Фото: Gloria's Gladiators / Facebook

Спочатку над старим будинком Джон Кінні почав працювати з парою своїх друзів, але незабаром зрозумів, що втрьох вони не впораються. Електрик відкрив сторінку зі збору коштів під назвою "Приємній старенькій потрібна допомога", і його історія так зворушила спільноту, що люди пожертвували на ремонт понад $ 100 тис. Гроші витратили на будівельні матеріали і оплату послуг кваліфікованих фахівців.

Фото: Gloria's Gladiators / Facebook

Фото: Gloria's Gladiators / Facebook

За місяць робітники встановили в будинку абсолютно нову проводку, водопровід, дах, вікна, ізоляцію, ґанок і навіть поклали нову траву на задньому дворі. Цей гідний приклад надихнув Кінні на створення волонтерського руху "Гладіатори Глорії". Він сподівається, що по всій країні люди почнуть допомагати літнім людям, які цього потребують.

"Мова йде про те, щоб вся спільнота стала гладіаторами і боролася за людей, які не можуть боротися за себе, - каже чоловік. - Глорія жила сама більше 10 років. Вона така щаслива, у неї тепер є найрізноманітніші нові друзі. Вона готує для нас обід, сміється, жартує. Це просто диво. Вона нагадує мені мою бабусю. Моя дочка і дружина прив'язалися до неї, тому на цьому ремонті все не закінчується. Глорія - частина мого життя".

Фото: Gloria's Gladiators / Facebook

  • Літню пару присоромили за неохайний будинок, але люди не дали їх образити: на ремонт зібрали десятки тисяч. Так нешаноблива записка сусіда змінила життя сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм