Лайм

Названо переможців конкурсу Drone Photo Awards 2020 - ось 10 кращих фото, зроблених з висоти пташиного польоту

Всього на конкурс свої роботи надіслали фотографи з 126 країн світу

Оголошено переможців міжнародного фотоконкурсу Drone Photo Awards-2020. Журі вибрали найкращі знімки, зроблені з висоти пташиного польоту. Головний приз дістався австралійському фотографу Джиму Піко за приголомшливий кадр зграї лосося, яка раптово сформувала серце.

Всього на конкурс свої роботи фотографи з 126 країн світу. Вони змагалися в таких номінаціях, як "Дика природа", "Місто", "Спорт", "Люди", "Природа", "Абстракція", "Життя в умовах Covid-19", "Весілля" та в інших. Ось 10 кращих знімків, завдяки яким ви подивіться на світ по-новому.

Фото 2020 року. Акула всередині зграї лосося Фото: droneawards.photo

Розтопив серце журі знімок Джима Піко. Фотографу вдалося сфотографувати чарівний момент, коли зграя лосося зібралася в щось схоже на серце, а всередині плавала акула. Цей кадр отримав назву "Любляче серце природи".

Особливо актуальні фотографії з категорії "Життя в умовах Covid-19". Ізраїльський фотограф Томер Аппельбаум виграв в номінації завдяки своєму знімку, на якому показав протестуючих в Ізраїлі, які вийшли на площу зберігаючи соціальну дистанцію.

Протести в Тель-Авіві під час пандемії Фото: droneawards.photo

Серед інших видатних фотографій - "Тропічна наречена" Мохамеда Азміля, яка перемогла у весільній категорії. На цьому знімку мальдівський фотограф виявив творчий підхід до квіткових прикрас, щоб створити портрет молодої нареченої.

Тропічна наречена Фото: droneawards.photo

Перше місце в категорії "Абстракція" Фото: droneawards.photo

Сірий кит штовхає човен з туристами Фото: droneawards.photo

Рожеве озеро в Західній Австралії Фото: droneawards.photo

Закохана пара в полі Фото: droneawards.photo

Мама з донькою та їх стадо корів, що йдуть по пасовиську Фото: droneawards.photo

Вежі Петронас в Куала-Лампур Фото: droneawards.photo

Посів рапсу, який створює красиві візерункиФото: droneawards.photo

  • Щорічний конкурс підводної фотографії Through Your Lens показав роботи переможців 2020 року. Журі журналу Scuba Diving розглянуло 2636 заявок з усього світу і віддало головний приз французу Евансу Бодену, який зняв у Тихому океані "посмішку" гігантської китової акули.
  • Премія Comedy Wildlife Photography вибрала найсмішніші фото тварин, і це найкращий привід посміхнутися. Серед них є леви-пліткарі, сувора черепаха і навіть сором'язливий ведмідь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм