Лайм

Фотограф зняла красиву літню пару, щоб показати - кохання вічне

Пара разом вже більше 70 років

Фотограф з Лондона Суджата Сетія робить унікальні фото літніх пар. Нещодавно дівчина зняла подружжя, які разом вже більше 70 років. Дивлячись на ці теплі й душевні знімки, починаєш вірити у вічне кохання.

Результатом британка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Ці фото доводять, що справжнє кохання, принаймні в серцях цієї пари, точно існує. Ви лише погляньте на ці ніжні знімки закоханих.

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

95-річний Мел і 90-річна Віра разом вже 72 роки, 68 з яких - в офіційному шлюбі. Пара подолала безліч перешкод в своєму спільному житті, одним з яких була пандемія і необхідність триматися подалі від своїх дітей, онуків та правнуків.

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

Головний секрет їх довгого і щасливого подружнього життя - підтримка один одного у всьому. Подружжя впевнені, що поки поруч кохана людина, то в цьому житті можна подолати будь-які труднощі.

Суджата не тільки професійно займається зйомкою, але й працює в школі фотографів. Сетія вчить своїх студентів знаходити історії, які зможуть довести, що кохання - вічне.

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

Фото: instagram.com/butnaturalphotography

  • Пара з американського штату Небраска відзначила 60-ту річницю шлюбу романтичною фотосесією. Для гарних кадрів 88-річний Марвін та 81-річна Люсіль вдягли ті ж наряди, що і в день весілля.
  • Найстарша подружня пара в світі поділилася секретом сімейного щастя - вони разом 79 років. Щасливий шлюб довгожителі побудували на взаємній повазі та емоційної зрілості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм