Лайм

Чоловік ступив на підлогу старого будинку і провалився в 1843 рік - він дивом вижив, адже мова про 9-метровий тунель

Дерев'яна підлога виявилася недостатньо міцною

Житель американського штату Коннектикут на ім'я Крістофер Таун допомагав своїй подрузі переїхати в нове житло, і несподівано виявив всередині будинку старий колодязь. Ця знахідка не тільки дуже здивувала чоловіка, а й ледь не коштувала йому життя.

Як пише Bored Panda, американець заносив до кімнати коробку з речами, як раптом під ногами пролунав тріск дерева. Через мить підлога прогнулая і чоловік виявив, що знаходиться в темному 9-метровому тунелі, заповненому водою. На щастя, недалеко була дружина потерпілого, яка викликала рятувальників.

Фото: Guilford Police Department

Жінка зателефонувала в службу 911 і сказала, що її чоловік впав у колодязь. Коли її запитали про подробиці, то їй повірили не відразу. Адже її розповідь з шахтою всередині будинку звучала дуже дивно. Але рятувальники все ж приїхали на місце події і витягли Крістофера з тунелю. Чоловік залишився живим і неушкодженим, лише відбувся легким переляком.

Фото: Guilford Police Department

"Ця ситуація могла закінчитися летальним результатом, але завдяки власному професіоналізму і можливостям пожежного управління Гілфорда, всі сьогодні ввечері благополучно відправилися додому", - відзначили в рятувальній службі.

Пізніше з'ясувалося, що цей будинок спочатку був побудований в далекому 1843 році. Швидше за все, в той час, колодязь знаходився зовні. Але в 1981 рік будівлю трохи реконструювали, добудувавши поруч приміщення - прямо над ямою. Будівельники ймовірно вирішили, що колодязь не варто засипати, а однієї дерев'яної підлоги буде досить.

Фото: Guilford Police Department

Подруга пари, якій Крістофер та його дружина допомагали з переїздом, про існування колодязя дізналася тільки після події. Наразі в будинку ведуться роботи по закладенню ями, після чого домовласник повинен буде показати будівельним інспекторам, що в будівлі більше немає небезпек.

  • У Празі задумали знести старий будинок і з початком робіт натрапили на сотні картин та ескізів єврейської художниці Гертруди Каудерс, яка в 40-х загинула в нацистському концтаборі "Майданек". Всі ці роки вони були заховані в стіні однієї з житлових кімнат.
  • Читайте також на theLime історію американця, який купив старий будинок з ділянкою з метою його перепродати. Але він навіть не здогадувався, який секрет зберігається в саду - таємниця відкрилася після дощу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм