Лайм

Пекар показала, якими можуть бути пироги на Хеллоуїн, і від її робіт навіть трохи не по собі

Дивовижну випічку дівчина створює без грама цукру

Дівчина з Канади Джессіка Лі Кларк-Боджін створює неймовірну випічку, до якої навіть шкода підходити з ножем. На створення солодких шедеврів її надихають знаменитості, казкові персонажі та герої улюблених фільмів. Не оминула кондитер стороною й тему Хеллоуїну.

Напередодні наймоторошнішого свята пекар приготувала тематичні пироги, дивлячись на які стає трохи не по собі. Ознайомитися з дивовижними роботами талановитого кондитера можна на її сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/thepieous

Джессіка - пекар-самоучка. П'ять років тому вона вирішила відмовитися від цукру, але залишитися зовсім без солодкого дівчина не могла. Тоді вона вирішила спекти яблучний пиріг, оскільки це єдиний десерт, який можна приготувати, не використовуючи цукор. Це стало початком її кулінарної подорожі.

Фото: instagram.com/thepieous

Фото: instagram.com/thepieous

Сьогодні на сторінку кондитера підписано понад 70 тисяч користувачів, що є непоганим показником того, що роботи дівчини людям подобаються.

Джессіка дуже серйозно ставиться до процесу приготування пирогів. Це її спосіб висловити свою любов до їжі, відкрити для себе нові культури, смаки та методи. Вона також використовує випічку як спосіб поліпшити себе творчо та інтелектуально, а також зміцнити зв'язок з іншими людьми. Більш того, це відмінний спосіб з'їсти десерт, залишаючись при цьому здоровим.

Фото: instagram.com/thepieous

Фото: instagram.com/thepieous

Фото: instagram.com/thepieous

Фото: instagram.com/thepieous

  • Раніше ми писали, як вихователька з Токіо використовує креативний спосіб змусити своїх вибагливих дочок є домашню їжу: страви вона оформляє у вигляді персонажів мультфільмів і кіно.
  • Читайте також на theLime, як мешканка невеликої бельгійської села Йоланда Стоккерманс створює реалістичні картини з їжі, і її їстівними роботами задивляється весь інтернет.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм