Лайм

Як принцеси Disney виглядали б в реальному житті - художник відтворив обличчя персонажів за допомогою ШІ

Діснеївські герої і вправду вийшли як реальні люди

Художник, відомий в соціальних мережах як Toyboyfan, вирішив показати нам, як би виглядали всім відомі персонажі Діснея, якби вони жили серед нас.

Він створив проект під назвою "У реальному житті", де за допомогою штучного інтелекту та своїх художніх навичок створює реалістичні портрети улюблених героїв "Холодного серця", "Моани", "Русалочки" та інших мультфільмів. Фото "живих" принцес та принців можна побачити на сторінці креативного хлопця в Instagram.

Ельза, "Холодне серце" Фото: instagram.com/toyboyfan

Починає художник свій процес з пошуку портрета реальної людини, яка чимось схожа на мультяшного героя. Цей кадр він поміщає в програму ШІ, де об'єднує його з фотографією персонажа.

"Після цього результат може виглядати трохи кумедним, тому я беру отриману фотографію та поєдную її з іншою фотографією і так далі, поки не отримаю реалістичну фотографію, яка трохи схожа на персонажа", - розповів Toyboyfan виданню Bored Panda.

Анна, "Холодне серце" Фото: instagram.com/toyboyfan

Завершальний етап - редагування знімка в Фотошопі. Щоб зробити портрет більш схожим на оригінального персонажа, художник може змінити в фоторедакторі колір очей, волосся або поліпшити обличчя. На створення одного знімка у хлопця йде близько години, в залежності від героя.

Toyboyfan - студент коледжу за спеціальністю графічний дизайн. У вільний час любить грати у відеоігри та створювати реалістичні портрети улюблених мультяшних героїв. Хлопця з дитинства приваблювало закулісне життя фільмів, а особливо мультфільмів, тому подорослішавши, він вирішив створити щось своє.

Принц Ханс, "Холодне серце" Фото: instagram.com/toyboyfan

Крістоф, "Холодне серце" Фото: instagram.com/toyboyfan

Белль, "Красуня і Чудовисько" Фото: instagram.com/toyboyfan

Аріель, "Русалочка" Фото: instagram.com/toyboyfan

Моана з однойменного мультфільму Фото: instagram.com/toyboyfan

Тіана, "Принцеса і жаба" Фото: instagram.com/toyboyfan

Королева Ідуна, "Холодне серце" Фото: instagram.com/toyboyfan

Король Агнарр, "Холодне серце" Фото: instagram.com/toyboyfan

  • Шанувальник Disney знайшов цікавий спосіб як стати ближче до своїх улюблених героїв. Хлопець додає мультяшних персонажів до своїх фотографій, створюючи нові сюжети.
  • Художник та фотограф Кевін Карден вже десять років захоплюється Фотошопом і редагуванням фотографій. Набивши руку, талановитий тато перетворює знімки з дітьми в справжні екшн-сцени, що нагадують фільми Marvel.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм