Лайм

Слоненя переходив дорогу і його збив мотоцикл - малюка реанімували прямо на дорозі, зробивши йому масаж серця

На порятунок тварини пішло 10 хвилин

У тайській провінції Чантхабури співробітник служби порятунку зробив непрямий масаж серця маленькому слоненяті й врятував йому життя. Подібну процедуру на тварині чоловік проводив вперше, тому все робив інтуїтивно, грунтуючись на тому, де орган розташований у людей.

Як пише Reuters, днями кілька слонів переходили дорогу і одного з них збив мотоцикл. Водія відкинуло на кілька метрів, а слоненя залишився лежати на боці. Прибула група рятувальників взялася рятувати не тільки людину, а й тварину.

Фото: Reuters

Реанімувати дитинча слона взявся 26-річний таєць на ім'я Мана. Рятувальник розповів, що він дуже хвилювався, бо чув, як мама та інші слони звали малюка.

У відео, яке поширилося по мережі, видно, як чоловік надає першу допомогу тварині прямо на дорозі, а його колеги в цей час намагаються привести до тями мотоцикліста.

Маленький потерпілий прийшов до тями приблизно через 10 хвилин, і Мана ледве стримав сльози. Коли мама-слониха почула крик свого малюка, вони всією компанією повернулися на місце аварії.

Фото: Reuters

  • Раніше ми писали, як в Таїланді дитинча слона пробрався вночі на фермерське поле, щоб поласувати цукровою тростиною. Але раптом туди навідалися люди, і малюк вирішив сховатися. Ось тільки слоненя злегка переоцінив свою стрункість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм