Лайм

Сім'ї повернули собаку, яка зникла перед ураганом у Техасі - улюбленець бродив вулицями майже 4 роки

Господарі возз'єдналися зі своїм другом, якого не переставали шукати всі ці роки

Сім'я з американського штату Техас втратила собаку за кілька днів до потужного Урагану "Харві" у серпні 2017 року. І тільки через майже 4 роки вони дивом возз'єдналися зі своїм улюбленцем.

Песик на прізвисько Медді пропав, коли господарі переїжджали з одного району Х'юстона в інший, пише Fox News. У собаки був імплантований мікрочіп, але сім'я не знала, як оновити інформацію після переїзду. Всі ці роки вони не здавалися і продовжували шукати свого чотирилапого друга.

Фото: facebook.com/theforgottenpetadvocates

6 лютого 2021 року волонтер організації The Forgotten Pet Advocates, яка допомагає зниклим тваринам, помітила на вулиці Х'юстона бродячого песика. Вона забрала собаку, щоб спробувати знайти господарів. Однак інформація на чіпі була вже застарілою.

Тоді співробітники організації скористалися спеціальною програмою, яка допомагає знайти власників тварин з проблемними мікрочіпами. Так волонтери знайшли господарів Медді, і вона повернулася додому.

Фото: facebook.com/theforgottenpetadvocates

Сім'я не могла стримати сліз під час зустрічі зі своїм зниклим улюбленцем. Всі ці роки вони відчайдушно шукали його, і не заводили інших собак. В організації зазначають, що тепер господарі любитимуть та балуватимуть свою 16-річну Медді до кінця її днів.

Фото: facebook.com/theforgottenpetadvocates

  • Читайте також на theLime, як вірна собака днями чекала господаря біля дверей лікарні, і відео їх зустрічі зворушує до сліз. Мила Бончук чергувала біля лікарні 6 днів і була дуже рада побачити свого кращого друга.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм