Лайм

Пара перетворила старий фургон на стильну перукарню, і тепер від клієнтів немає відбою

Салон на колесах обійшовся креативному подружжю у 20 тисяч доларів

Подружня пара з Австралії перетворила старенький фургон 1963 року на оригінальну перукарню на колесах. Так подружжя почало свій власний бізнес, і тепер у дворі їхнього дому вишиковується черга з клієнтів.

34-річна мама двох дітей Алісія Берч, пропрацювавши 20 років перукарем, шукала для себе віддалену роботу на неповний робочий день. Тоді її 36-річний чоловік Бен запропонував відремонтувати іржавий вагончик, щоб зробити особистий салон, пише Daily Mail.

Фото: Supplied

Фургон Viscount пара придбала у 2020 році за 2500 доларів. Він був сильно зношений та вимагав повної реставрації. Вклавши в нього ще близько 18 тисяч чоловік та жінка отримали повноцінну перукарню зі шкіряними кріслами, умивальниками та містечком для очікування.

Фото: Supplied

Фото: Supplied

Сьогодні переобладнаний будинок на колесах стоїть на території їхнього дому, і Алісія працює 4 дні на тиждень, приймаючи там своїх клієнтів. Всередині салон має світлий та стильний інтер'єр, тому бажаючих його відвідати дуже багато.

Фото: Supplied

Дизайн вагончика повністю розробляла Алісія, оскільки добре розбирається в інтер'єрах. Ремонт пара робила тільки по вихідним, так як Бен весь день зайнятий на роботі. В цілому на реконструкцію фургона у подружжя пішло 10 місяців.

Фото: Supplied

Фото: Supplied

Фото: Supplied

Фото: Supplied

Фото: Supplied

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Особисто я не зіштовхувалася з цензурою на телемарафоні". Інтерв’ю з Марічкою Падалко

Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася цікавою інформацією про Майкла Дугласа, розповіла про благодійну діяльність та роботу під час війни.

"Ось зранку був у психотерапевта. Це взагалі мені допомагає не забити болт на життя". Інтерв’ю з MÉLOVIN

MELOVIN розповів про новий досвід у кріслі журі, концерти в Україні та за кордоном, а також про те, як він допомагає українській армії.

"Шольц, Трюдо, Гарріс, Макрон знімали на телефони наш уривок з вистави". Інтерв’ю з Євгеном Нищуком

Євген Нищук як керівник театру Франка переймається якісними перетвореннями у театрі. Євген розповів про міжнародний прорив театру, найпопулярніші вистави та подальші плани творчого колективу.