Лайм

Мама покрила своє тіло татуюваннями улюблених героїв коміксів свого сина, і тепер фільми можна не дивитися

На перетворення своєї зовнішності вона витратила близько $70 тисяч

Мешканка Німеччини на ім'я Джуліана Ферстер витратила близько 70 тисяч доларів на те, щоб покрити все своє тіло татуюваннями персонажів коміксів Marvel nf DC - від Залізної людини до Джокера.

Як пише The Sun, 33-річна мама з Оберндорфe надихнулася супергероями, які подобаються її синові Костянтину, nf зважилася на власне перетворення.

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

Перші татуювання з персонажами прогресивна матуся зробила, коли дитині було 3 роки. Це були зображення Людини-павука, Залізної людини та Капітана Америки. З тих пір колекція малюнків на її тілі значно зросла.

Єдині області, які не забиті татуюваннями - обличчя та права сідниця. Однак, за словами німкені, ці частини тіла теж не пустуватимуть.

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

В цілому на перетворення своєї зовнішності Джуліана витратила близько 70 тисяч доларів. "На ту суму, яку я витратила, я, звичайно, могла б купити хорошу машину, але мої татуювання прекрасні і так багато для мене значать", - зазначила молода мама.

Любов до татуювань допомогла Ферстер стати моделлю та зіркою Instagram. Сьогодні на сторінку дівчини підписані 157 тисяч користувачів мережі. Правда, не всі дописувачі вважають її тіло сексуальним. Джуліана зізнається, що часто отримує хейтерські коментарі, у яких її зовнішній вигляд називають "огидним".

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

Сьогодні її синові Костянтину вже 15 років, і малюнки на тілі мами завжди йому нагадуватимуть про його улюблених супергероїв. У дівчини також є 2-річний син Коннор та 5-річний пасинок Тайлер.

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

Фото: instagram.com/_rosalie_official_

  • Любителька татуювань вирішила зробити собі новий малюнок на тілі та звернулася до тату-салону. Ось тільки результат вийшов не таким, яким вона собі його уявляла, і горе-майстру довелося все виправляти.
  • Читайте також на theLime, як мешканка Шотландії потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найбільшу кількість татуювань одного і того ж музиканта. На тілі жінки красувалося 15 портретів Емінема, а 16-ий вона зробила, щоб відзначити рекорд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм