Лайм

Кинуте щеня жило в черевику, поки його не врятував волонтер - тепер пухнастика не впізнати

Завдяки всій тій любові та турботі, якою його оточив чоловік

Волонтер з Сербії підгодовує бездомних тварин та піклується про них. Одного разу він помітив на вулиці крихітного цуценя, який оселився в черевику. Чоловік вирішив допомогти бідоласі і перетворив його в красивого й щасливого пса.

Горан Марінковіч виявив малюка серед купи сміття. Поруч не було матері або іншої дорослої собаки, яка могла б про нього подбати. Щеня було зовсім самотнє. До того ж, песик виглядав худим та нездоровим і явно потребував допомоги, пише Bored Panda.

Фото: facebook.com/goran.marinkovic.dzambo

Чоловік підібрав цуценя, нагодував та відвіз до ветеринара. Після того, як собачці надали необхідну допомогу, Горан забрав його до себе додому. Опинившись в теплі та в оточенні люблячих людей, песик почав відчувати себе набагато краще. Волонтер назвав улюбленця Сместеном.

Господар оточив пухнастика любов'ю і турботою, і вже за півроку його зовсім не впізнати. Сместен виріс красивою, доброзичливою та щасливою собакою, повною енергії та готовою до пригод.

Фото: facebook.com/goran.marinkovic.dzambo

Горан дуже любить тварин, і регулярно підгодовує кинутих улюбленців. З кожним днем він зустрічає все більше і більше бездомних котиків і собачок, і на сьогоднішній день у нього вже близько ста підопічних.

Чоловік все робить безкоштовно, як волонтер. Зазвичай він працює один, але іноді йому допомагають друзі. Ні для кого не секрет, що це нелегка робота. Вартість їжі і ветеринарів висока, і на це йде багато часу. Але, на щастя, є люди, які готові цим займатися.

Фото: facebook.com/goran.marinkovic.dzambo

  • Кіт на прізвисько Бенсон прославився в мережі завдяки своїй дивакуватій зовнішності та милим нарядам, які він змінює щодня. Ще недавно пухнастик виживав на вулиці, а тепер він - інтернет-знаменитість.
  • Читайте також на theLime історію про те, як волонтери врятували пса, який насилу рухався через поплутану шерсть - тепер у нього нова зовнішність та новий дім.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм