Лайм

Брати не діляться: Винник з'явився в "мирній акції" топ-артистів РФ - в мережі хвиля гніву

У проекті також знялися і прихильники політики президента Росії Володимира Путіна

Український співак Олег Винник з'явився в кліпі російського гурту "Мир 519" на пісню "Всім мир", яка була записана в рамах однойменного проекту. "Мирна" акція стартувала 21 вересня в РФ і була створена з метою "закликати людей світу до об'єднання і мирного співіснування".

Ролик опубліковано на YouTube-каналі колективу. У кліпі знялися багато російських зірок, серед яких є і прихильники політики президента РФ Володимира Путіна. А саме - співачка Валерія, журналіст Володимир Познер, актор Дмитро Пєвцов, композитор Ігор Крутой та інші. Поряд з ними до так званої акції за мир приєднався і Олег Винник.

"Ми з тобою можливо різні, голосний ти, ми незгодні, тільки знай: час не щемітся, боги не лінуються, брати не діляться", - співається в пісні.

Музиканти на своїй сторінці в Instagram подякували Виннику за участь в проекті.

"Шановний Олеже! Ви - улюбленець мільйонів людей як в Україні, так і в усьому світі. Для нас було величезною радістю, що в наш складний час українська естрада, у Вашій особі, підтримала наш проект. Ми раді, що Ви поділяєте наші погляди, що Музика повинна бути поза політикою. Що тільки вона може об'єднувати народи. Ми бажаємо Вам процвітання, відмінних пісень і улюбленого глядача! І ми впевнені, що дуже скоро зміниться у свідомості керівних і Росія і Україна знову стане дружніми народами! Разом ми зможемо багато! Росія любить Вас", - сказано в пості.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Музична Група СВІТ 519 (@ mir519_com)

Участь Олега Винника в проекті обурила користувачів мережі. Свій гнів вони висловили в коментарях під зверненням співака.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси