Лайм

Володаря "Греммі" заарештували за звинуваченням у сексуальному насильстві

Ноель Фішер працював з Бейонсе, Jay-Z і Дрейком

Музичний продюсер Ноель Фішер (Detail), удостоєний премії "Греммі" за роботу зі співачкою Бейонсе, заарештований за 15 пунктами звинувачення в сексуальному насильстві. Видання Reuters з посиланням на Управління шерифа округу Лос-Анджелес повідомляє, що сума його застави склала $ 6,3 млн.

Продюсер Detail і бас-гітарист Red Hot Chili Peppers Флі Фото: Getty Images

Передбачувані інциденти насильства відбулися з 2010 по 2018 рік. Детективи Спеціального бюро у справах потерпілих (SVB) передали справу на розгляд в окружну прокуратуру округу Лос-Анджелес і вважають, що кількість жертв Фішера може обчислюватися десятками. Зараз вони шукають допомоги громадськості в ідентифікації будь-яких таких жертв.

Ноель Фішер, який отримав "Греммі" в 2014 році за хіт Бейонсе і JAY-Z, "Drunk in Love", також відомий співпрацею з Дрейком і групою Maroon 5. Раніше на його поведінку скаржилися співачки Бібі Рекса і Джессі Рейес. У 2019 співачка і модель Крістіна Бач відсудила у продюсера $ 15 млн, звинувативши його в сексуальних домаганнях.

  • Героїня фільму Netflix про сексуальне насильство наклала на себе руки. Американці Дейзі Коулман було 23 роки.
  • Маша Єфросиніна розповіла про маленьку перемогу в справі про зґвалтування в Кагарлику. Підозрюваним поліцейським продовжили термін перебування під вартою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси