Лайм

Джаред Лето анонсував концерти в Москві і Києві, "коли ці проблеми закінчаться": українці обурені

Співак і актор Джаред Лето на концерті у Сербії дуже "тепло" поспілкувався з росіянами і пообіцяв приїхати з концертами в Росію і Україну, "коли закінчаться всі ці проблеми". Так він назвав війну Росії проти України і вбиства мирних українців.

Відповідні відео з промовою Лето поширюють в мережі та Telegram-каналах.

Американський актор і музикант Джаред Лето під час концерту у складі альтернативного рок-гурту Thirty Seconds to Mars в Бєлграді (Сербія) розповів про любов до росіян.

"Коли всі ці "проблеми" скінчаться – ми поїдемо тусити у Санкт-Петербург, Москву, Київ. Ми будемо тусуватися і веселитися. Так має бути", - заявив Лето.

Українці обурилися позиції артиста, який явно симпатизував терористам і вбивцям українського народу.

"Джаред Лето, ти знаєш, що в Україні ВІЙНА, а не просто якісь “проблеми”? Ви знаєте, що росіяни добровільно прийшли сюди, щоб здійснювати геноцид і військові злочини? Якщо те, що ви сказали, вам підходить, якщо ви симпатизуєте прихильникам війни, то вам НЕ раді в столиці України Києві", - написав у Х блогер Ігор Лаченков.

Нагадаємо, раніше співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення втік за кордон, заговорив про совість, і отримав гнівну реакцію українців.

Новини партнерів

Читайте також

Вакарчук відреагував на рейд ТЦК після його концерту в Києві

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук відреагував на затримання ТЦК після його концерту в Києві

«ТЦК на виході — це щось нове від Вакарчука»: люди накинулися на «Океан Ельзи»

У Києві 11 жовтня співробітники ТЦК провели облави після концерту Океану Ельзи та в низці ресторанів