Лайм

Співак Артем Пивоваров не стримав емоцій через зауваження щодо поведінки в оперному театрі

Український співак та автор пісень Артем Пивоваров емоційно прокоментував ситуацію із зауваженнями аудиторії щодо його поведінки в оперному театрі.

Відповідне відео співак виставив на своїй персональній сторінці в Instagram.

До відео він написав, що "глядачі обурені такою поведінкою". За словами співака, деякі фанати були обурені тим, що команда Пивоварова обирає конкретні зали, зокрема оперний театр. Закликають обирати інші варіанти, наприклад, стадіони. На це Пивоваров зауважує:

"Мені говорять: "Чому ти приїжджаєш в цей зал? А от ти заліз в оперному театрі на балкон? Як ти міг? Обирайте інші зали? Так, звісно, давайте стадіон візьмемо зараз, тут навпроти є. Ми з задоволенням це зробимо, але коли закінчиться війна. Це єдине місце проведення, яке дозволяє офіційно проводити концерти".

В контексті цього у нього виникає питання: "Як я маю в цьому випадку зробити як людина? Приїхати або не приїхати. Я обираю приїхати, наприклад".

Співак наголошує, що для нього це важливо:

"Для мене важливо це! Тому що в цій ситуації я розумію, що я не скажу там, хлопцям на передку, я не скажу: "Вибачте, сьогодні я не відправлю вам автівку. Сьогодні я не відправлю вам дрон. Тому що я не захотів поїхати грати концерт. Я не захотів, тому що там небезпечно". Скрізь небезпечно. Ми живемо в країні і ми воюємо з покидьками. На жаль, така ситуація. Але на сьогоднішній день ми маємо знаходити баланс".

Підписники артиста підтримували його слова, залишаючи теплі слова в коментарях. Зокрема користувачка @anna__v13 написала:

"Говорить правду, час зараз такий. Цікаво що обурило людей".

В одному з коментарів написали: "Мені здається вони багато хочуть. Є люди які будуть раді хоч якомусь маленькому залу, а тут їм стадіони давай".

Нагадаємо, раніше "Апостроф Лайм" писав, що на концерті Артема Пивоварова юна українка зворушила своїм вчинком. Дівчинка на ім'я Паола обрізала довге волосся, аби допомогти ЗСУ.

Новини партнерів

Читайте також