Лайм

Модна шпаргалка: 7 стильних суконь для літніх вечірок під відкритим небом

Як одягатися влітку 2020

Влітку так хочеться виглядати яскраво, романтично, стильно і незвично! Особливо в тому випадку, якщо ви відправляєтеся на якийсь захід. У цьому матеріалі наші експерти розкажуть, які літні сукні в моді в цьому сезоні, і з чим їх носити.

Почнемо з суконь з відкритими плечима. Цей фасон став одним з головних трендів літа 2020. Носити таку сукню можна як з босоніжками і кросівками, так і з класичними туфлями.

Фото: hamrokaskikot.com

Також в моді довгі сукні. Вони можуть бути будь-яких кольорів, тому кожна зможе вибрати варіант на свій смак. Така сукня може бути як повсякденною, так і більш ошатною.

Фото: whowhatwear.co.uk

В тренді принт в горошок, тому сукні з таким візерунком теж є актуальними і модними. Носити таке вбрання можна зі світлими кросівками або з човниками на невеликому каблуці.

Фото: fromluxewithlove.com

Ще один модний хіт - сукні вільного крою. Такі наряди підійдуть під будь-який тип фігури. Також в них буде дуже комфортно і не спекотно в літню погоду.

Фото: pinterest.com/annalisekphillipss

Наступний пункт - сукні з відкритою спиною. Вони можуть бути як з різною шнурівкою, так і без неї. Такі наряди можна носити з маленькими сумочками, босоніжками і великими прикрасами.

Фото: clbxg.com

Наймоднішими в цьому сезоні стали сукні з квітковими візерунками. Вони ідеально підійдуть як на кожен день, так і для походу на вечірку. З подібними моделями дуже добре виглядають прикраси золотистого кольору і легкий загар.

Фото: pinterest.com/Blair_Dawson⚡️

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості