Лайм

6 простих, але дуже спокусливих речей, які є у кожної жінки

Прості елементи гардеробу для створення жіночного образу

Зовсім не обов'язково витрачати купу грошей в дорогущих бутиках, щоб виглядати сексуально і жіночно. У цьому матеріалі ми розповімо вам про прості речі, які допоможуть зібрати елегантний образ за 5 хвилин. І які є в шафі практично у будь-якої жінки.

Перша в нашому списку - біла блуза. Не варто недооцінювати красу цього елемента гардероба. І вже точно не потрібно записувати таку блузу в розряд речей "Тільки для роботи". Подібні речі можна і потрібно носити як повсякденно, так і на вихід. Адже вони завжди виглядають стильно і вишукано.

Фото: pinterest.com/women_with_style

Наступний пункт - чорні штани. Додайте до них сорочку, і отримаєте діловий наряд. Одягніть з такими брюками короткий топ - і сучасний образ для прогулянки готовий. Поєднувати штани можна як з туфлями, так і з кросівками. Залежно від луку, який ви хочете створити.

Фото: ko-te.com

Третій пункт - класичні туфлі. Таке взуття чарівним чином може перетворити навіть звичайні джинси і футболку на розкішне вбрання. Варто тільки додати невеликий каблук, як весь образ стає більш витонченим і трендовим.

Фото: rover.ebay.com

Те ж саме можна сказати і про піджак. Його можна надіти з діловим костюмом, а можна розбавити їм звичайний повсякденний наряд. Зробити образ ще більш стильним можна за допомогою золотих прикрас і яскравої помади.

Фото: 9.womanworkoutfits.club

Однотонна сукня - ще одна річ, яка є практично у всіх. І її можна носити по-справжньому шикарно, якщо знати як. Така сукня відмінно виглядає з човниками, акуратними стрілками, зачіскою і невеликою сумочкою.

Фото: wheretoget.it

І останні в нашому списку - великі сережки. З їхньою допомогою навіть самий звичайний повсякденний лук може перетворитися на трендовий наряд.

Фото: shopsoko.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей