Лайм

Хіджаб - це не стильно? Ось кілька дівчат, які готові посперечатися

Мода буває не тільки різних форм і розмірів, але й різних культур, релігій та вірувань

Майже всі дівчата хочуть залишатися в тренді, не виняток - красуні з мусульманських країн. Звичайно, вони не можуть собі дозволити одягнути міні-спідницю або відкриту сукню-комбінацію, але це ніяк не заважає їм стежити за модними тенденціями і активно їм слідувати.

Брюки-кюлоти, комбінезони, шкіряні сукні, корсети, об'ємні пуховики - все це є в гардеробі кожної східної модниці. Тільки ось кожен образ обов'язково доповнений головною деталлю - хіджабом. Ось фото кількох дівчат, які вписали мусульманську хустку в свій аутфіт так, що без неї образ не був би таким стильним і завершеним.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Хіджаб - не тільки хустка, якою мусульманки покривають голову. Насправді значення цього терміна набагато ширше. В ісламі - це будь-який одяг, який покриває все тіло жінки. Непокритими можна залишити лише обличчя, кисті рук і ноги нижче щиколоток. Це можуть бути кофта з довгими рукавами і спідниця до підлоги.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Є країни, в яких носити хіджаб зобов'язані всі жінки - така вимога існує в Афганістані, Ірані та Саудівській Аравії. А ось в Туркменії, Таджикистані, Узбекистані, Казахстані та Азербайджані, населених переважно мусульманами, діє заборона на носіння хіджабу в державних установах, школах і університетах.

Сьогодні мусульманський одяг вийшов на новий рівень. Провідні бренди пропонують східним модницям свої варіанти хіджабів, а вони з радістю купують їх і вписують в свій гардероб.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

  • Мода постійно змінюється, але все-таки є речі, які ніколи не втрачають актуальності. У цьому матеріалі ми розповімо вам про різні візерунки, які точно не втратять своєї актуальності ні через 5, ні через 15 років.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно