Лайм

Як знайти ті самі джинси з високою талією: топ-5 популярних проблем при виборі

На що варто звернути увагу при першій примірці

У гардеробі кожної дівчини, крім класичних прямих моделей, повинна бути одна або кілька пар джинсів із високою талією. theLime вирішив розповісти, як правильно вибрати такі брюки і яких помилок уникнути.

Джинси із завищеною талією - це модний тренд, який вже кілька сезонів поспіль підкорює подіуми всього світу. При виборі таких джинсів слід знати, що вони підходять багатьом дівчатам, особливо тим, у кого вузька талія. Джинси з такою посадкою можуть бути представлені такими моделями: скінні (вузькі), завужені, кльош.

Які ж часті помилки допускають модниці при виборі таких джинсів?

Склад тканини

Для того, щоб джинси сіли ідеально по фігурі, необхідно вибирати моделі не з 100-процентної бавовни, а з додаванням стрейча (еластану). У класичних бавовняних тканина буде щільною і жорсткою на дотик і досить важкою.

Зазначимо, що під час носіння джинси трохи розтягуються, тому ні в якому разі не беріть розмір "із запасом".

Фото: pinterest.com

"Запас" в талії

Напевно, у кожної панянки траплявся такий конфуз: під час примірки в магазині джинси сиділи ідеально, а вдома - занадто великі в поясі. Причиною такої невідповідності може бути той факт, що до цього ви щільно поїли і міряли штани на повний шлунок.

Або ж інший варіант - модниці навмисно купують джинси з "запасом". У цьому випадку ми маємо неохайний вигляд і необхідність часто прати річ, щоб джинси хоч трохи "сіли".

Не потрібно тішити себе ілюзією, що цей недолік приховає ремінь - краще повернути річ в магазин і купити на розмір меншу.

Фото: pinterest.com

Неправильна довжина посадки

Довжина посадки - відстань від гудзика до місця стику матеріалу - важлива не менше, ніж обхват талії. Якщо вибрати неправильний розмір, то є ризик постійно відчувати дискомфорт - особливо сидячи.

Фото: pinterest.com

Фасон не по фігурі

Розкльошені джинси з високою талією можуть зіграти злий жарт з представницями прекрасної статі, у яких тип фігури "груша" та "пісочний годинник". Такі джинси лише додадуть зайвих кілограмів і візуально додадуть обсяг у стегнах. В цьому випадку слід вибрати завужені до низу джинси.

А ось тим, у кого тип фігури "яблуко", навпаки, не можна вибирати завужені моделі з високою талією. У дівчат з такою фігурою немає сильного вигину між грудьми і стегнами, тому їм краще вибирати джинси-банани або мом-джинс.

Фото: pinterest.com

Декор на джинсах

При покупці слід також враховувати, що джинси з висвітленням (на стегнах, колінах, сідницях) або акцентом на певних частинах тіла (кишенями, вишивкою), фокусують погляд на цих місцях і візуально збільшують їх розмір. Тому при широких стегнах, наприклад, не слід купувати джинси з цими елементами у верхній частині.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповідали, як носити светр і не виглядати нудно.
  • Читайте також на theLime про 5 хитрих способів подовжити ноги та підкреслити фігуру джинсами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно