Лайм

У моді - легкі сукні в сільському стилі: ось 8 стильних луків на літо

У такому вбранні ви точно будете наймоднішою

Виснажлива літня погода поставила багатьох модниць перед нелегким вибором - як залишатися модною, але при цьому відчувати себе комфортно? Природно, в таку спеку більшість дівчат вибирають сукні та спідниці з натуральних тканин. І якщо ви вже підібрали кілька пляжних варіантів, радимо також урізноманітнити ваш гардероб легкими нарядами в сільському стилі. theLime вирішив зробити для вас добірку з такими сукнями.

У багатьох сільський стиль асоціюється з нарядами в квітковий принт. Тому ви можете сміливо вибирати плаття довжини максі з невеликим рукавом і розрізом, а також глибоким декольте. Носити його можна як зі зручними капцями, так і з босоніжками на високих підборах.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Стильний жіночий одяг (@ shop_n.k.look)

Ще один варіант - трендові сукні з вінтажним білим коміром із ретро-малюнком на тканині. Доповніть лук закритим взуттям на масивній підошві або ж легкими сандалями, а також сумочкою-клатчем.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення CLAN VI КЛАН 6 (@ clan6)

Для спекотних днів можна приглянути сукню-халат із мусліну з мереживною обробкою на рукавах. Носити її можна з в'єтнамками, панамкою і сумкою-шопером.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ольга Устинова (@tatiana_olgaustinova)

Ще один варіант у сільському стилі - сукня вільного крою з прошви. Такий фасон підійде як дівчатам з ідеальною фігурою, так і тим модницям, хто хоче приховати свої недоліки. Поєднувати її можна як із кедами, так і з босоніжками на невеликому каблуці.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг MilaNova (@milanova_clothing)

Також можна приглянути сукню довжини міді з об'ємним рукавом три чверті з шифону. Підберіть в тон принта на платті яскраві шльопанці й аксесуари.

Ще один варіант сукні в сільському стилі - в довжині міні. Носити її можна з взуттям на високих підборах, невеликою сумкою і солом'яним капелюхом.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення MODNICA | SHOP | IN | UA (@ modnica.shop.in.ua)

Як варіант - приталена сукня з квітковим принтом і об'ємними довгими рукавами. Завдяки приталеному силуету і глибокому V-образному вирізу в зоні декольте це плаття зробить ваш образ ще більш жіночним і ніжним. А доповнять лук плетена сумочка та босоніжки на високих підборах.

Також оригінально буде виглядати плаття міні в сільському стилі зі шнурівкою в зоні декольте, а також із об'ємними рукавами, які можна приспустити, кокетливо оголивши плечі. Поєднувати таку річ можна як із пляжними капцями, так і з взуттям на підборах та навіть з кросівками. Доповнить лук маленька сумочка-клатч.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом (@ nyusha.s.shop)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору