Лайм

Як виглядають найсвіжіші сукні 2022 року: фасони та модні кольори

Поекспериментуйте з образами

Незважаючи на те, що в розпалі морозна зима, багато модниць вже починають приглядати луки на весняно-літній сезон. І якщо ви вже визначилися з нарядами у спортивній тематиці для розслаблених образів, радимо також підібрати кілька суконь для жіночних луків. theLime зробив для вас добірку з актуальними моделями та кольорами.

Сукні з об'ємними плечима

Продовжують залишатися актуальними сукні з масивними та об'ємними плечима. Вони вже були на піку популярності у 1970-х, 1980-х, 1990-х, а сьогодні модниці знову підхопили цей тренд. Для повсякденного луку можна підібрати базову сукню-міні з плечима та невеликим вирізом. З нею одягайте чоботи-ботфорти на грубій підошві, а доповніть образ невеликим клатчем та довгим пальтом.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг,взуття,сумки(@by_selvi__)

Ще один варіант сукні з об'ємними плечима - для виходу в світ. Щоб виділитися з натовпу, вибирайте вбрання з відкритою спиною, широким поясом, а також глибоким розрізом збоку. Доповнять лук класичні туфлі-човники або відкриті босоніжки та невеликий клатч.

Квітковий принт

Сукні з квітковим принтом – це маст-хев весняно-літнього сезону. Для повсякденного луку пригляньте легку шифонову сукню з асиметричною спідницею та вирізами на спині (асиметрія та вирізи також зараз на піку популярності) у чорному кольорі з розсипом дрібних квітів. Доповніть лук ботильйонами на шнурівці та на зручному підборі, пальтом і сумкою через плече.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧА ОДЯГА (@sweet_lady_ukraine)

А для створення стильного образу для походу на побачення, підберіть плаття вільного крою з об'ємними прозорими рукавами та відкритою шиєю та зоною декольте. Доповніть лук замшевими чоботями-"козаками", стильною курткою-косухою та клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення сукні (@amur.clothes)

Сукні з вирізами та розрізами

Ще один тренд сезону – сукня з різними вирізами та розрізами. Для повсякденного луку можна підібрати трикотажне плаття з вирізами на талії та спині, а також із глибоким декольте. Доповніть образ масивними черевиками-"мартінсами" на шнурівці та піджаком-оварсайз.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @realbrutt

Ще один варіант такої сукні – повністю закрита зверху, але з розрізами з обох боків, які підкреслять стрункі ноги. Доповніть такий образ ботильйонами чи чоботами-ботфортами, а також сумкою контрастного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @realbrutt

Трикотажні сукні

Ті модниці, які можуть похвалитися ідеальною фігурою, можуть у весняному сезоні дозволити собі різні варіанти трикотажних суконь. Для походу в театр підберіть плаття в рубчик з декоративними гудзиками та великим розрізом збоку. Доповніть такий лук непомітними прикрасами, ботильйонами, довгим пальтом та шкіряною сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг від виробника (@your_style_ep)

Ще один варіант трикотажного плаття – для більш прохолодних днів. Підберіть сукню-водолазку сірого відтінку з невеликим розрізом, а лінію талії підкресліть чорним широким ременем. Доповніть лук високими чоботями на підборах та сумкою в тон.


Переглянути цей допис до Instagram

SHENDEL Архангельськ (@shendel_arh)

Шкіряні сукні

Також залишаються у тренді сукні зі шкіри та еко-шкіри. Для вечірки пригляньте сукню з імітацією корсета, масивними плечима та спідницею з іншої тканини. Доповніть образ чоботами-трубами, пальтом та клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

ШОУРУМ СПБ ОДЯГ ВЗУТТЯ (@nitti_spb)

Ще один варіант - сукня-сорочка в клітинку зі шкіряними вставками. Щоб образ був завершеним, надягайте також високі чоботи-ботфорти та капелюх із широкими полями. Доповніть лук невеликою сумкою через плече.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОдягВзуттяshop (@shop_nataliokhotskaia)

Які відтінки будуть популярними у весняному сезоні?

У весняному сезоні будуть популярні рожевий, жовтий, зелений, теракотовий та синій кольори, а також усі відтінки фіолетового. Як відомо, Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2022 року – Very Peri. Це яскравий відтінок синього з фіолетово-червоним підтоном, що символізує зміни після важкого періоду ізоляції та невизначеності. Ви можете підібрати total look у цьому кольорі або розбавити строгий діловий образ аксесуарами такого відтінку.


Переглянути цей допис до Instagram

SONHOS DE ALICE Acessorios (@sonhosdealice)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно