Лайм

Який манікюр обирають Дорофєєва, Квіткова та інші українські знаменитості: фото

Найчастіше зірки віддають перевагу стриманому нейл-арту без дизайнів

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні процедури, трендовий манікюр чи стильний педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. Не виняток і українські селебриті. theLime вирішив докладніше розповісти, яким дизайнам і відтінкам гель-лаку віддають перевагу Надя Дорофєєва, Даша Квіткова, Наталка Денисенко, Анна Неплях і Маша Єфросиніна.

Українська співачка, дизайнер та блогер Надя Дорофєєва часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками стильних луків та своїм манікюром. Влітку вона часто вибирає нюдовий манікюр із легким рожевим відтінком. Нюд це безпрограшний варіант покриття, оскільки підходить для будь-якої довжини та форми нігтів. Такий нейл-арт завжди виглядає дорого та розкішно.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте також: Мають бездоганний смак: які українські знаменитості найкраще одягаються.

Нюд та коротку форму нігтів обирає також переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, підприємець та інфлюенсер Даша Квіткова. Вона часто демонструє в мережі Instagram акуратний манікюр без химерних дизайнів та додаткового декору.

Фото: instagram.com/kvittkova

Телеведуча і громадський діяч Маша Єфросиніна віддає перевагу мигдалеподібній формі нігтів та однотонному непомітному покриттю в нюдових тонах, яке максимально схоже на колір природних нігтів. Воно підходить як для повсякденних зустрічей та зйомок, так і для виходів у світ та святкових заходів.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Читайте також: Нічого не приховують: 6 українських знаменитостей, які одягають найбільш відверте вбрання.

Але є і селебріті, які віддають перевагу вічній класиці – французькому манікюру. Йдеться про українську акторку, блогера та зірку серіалу "Кріпосна" Наталку Денисенко.

Як відомо, класичний французький манікюр або, як його ще називають, френч – один із найпоширеніших і найпопулярніших видів дизайну нігтів. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наноситься білий колір.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Френч можна побачити і на нігтях учасниці конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" та моделі Анни Неплях. Проте влітку вона чергує цей стриманий нейл-арт із яскравим покриттям помаранчевого кольору, який вважається одним із трендів цього сезону.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Цікаві новини для вас:

  1. Майстер манікюру створює на нігтях справжні шедеври: добірка яскравих дизайнів.
  2. Блискучий голографічний манікюр набирає популярності: добірка модних нігтів.
  3. "Котяче око" у нюдових кольорах - сучасний тренд манікюру: як він виглядає.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно