Лайм

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Добірка трендових рюкзаків, сумок та інших атрибутів шкільного життя

партнерський матеріал

Ретельна та вдала підготовка до шкільного сезону – перший крок до успішного навчання. Збираючись у довгу мандрівку до країни знань, необхідно зібрати спорядження, яке допоможе справлятися з усіма щоденними викликами. Адже школа – це не тільки оцінки та завдання. Це цілий світ дитячих пригод, в якому завжди є місце для спілкування, самовираження та віднайдення власних талантів.

У шкільних коридорах вирує особлива магія дитинства. І відповідальна місія батьків – зробити так, щоб дитина мала змогу почуватися у школі комфортно та впевнено. У цьому допоможуть базові шкільні аксесуари, кожен з яких має виконувати важливі функції та мати естетичний вигляд. Що потрібно школяреві у 2024 році?

Модні рюкзаки 2024. Шкільний наплічник має вирішувати одразу декілька питань: мати ортопедичну конструкцію, впорядкований внутрішній простір та привабливий дизайн. Ортопедичні рюкзаки Kite подбають про здоров’я спини та забезпечать щоденний комфорт. Спинки з м’якими подушечками рівномірно розподіляють вагу, а широкі анатомічні лямки з нагрудним ременем забезпечують зручну посадку.

Фото: Kite

Модні дизайни рюкзаків у 2024-2025 навчальному році:

  • Знімні бейджі та патчі на липучках. Можна змінювати дизайн під настрій!
  • LED-елементи – сяючі панелі, та окремі елементи.
  • Патріотичні рюкзаки, які надихають та транслюють любов до України.
  • Улюблені персонажі. Рюкзаки Kiteв популярних ліцензіях дарують можливість ходити до школи з героями улюблених мультиків, фільмів та коміксів.
  • Пастельні кольори. Спокійні, гармонійні та дуже стильні.
  • Абстрактні патерни та яскраві принти. Привертають увагу та піднімають настрій.
  • Цікаві оздоблення. Принти, що світяться в темряві, голографічний друк, нашивки, гумові бейджі, вишивка та ін.
  • Поєднання різних фактур. М’які плюшеві та хутряні елементи, софт-тач панелі, об’ємна аплікація тощо.
  • Підвіски в різних варіаціях. Об’ємні, гумові, текстильні, з шнурками, карабінами та ін.
  • Мотиви аніме. Підлітки у захваті від моди на японську естетику.

Фото: Kite

Головний тренд 2024 – кастомізація рюкзаків та сумок. Діти обожнюють цю тенденцію, адже вона дозволяє відчути себе справжнім дизайнером та проявити власну креативність, оздоблюючи рюкзак на власний смак.

Шкільний пенал. Для початкових класів актуальні моделі-книжки з фіксаторами для шкільного приладдя, для старших класів – легенькі та лаконічні моделі з цікавим дизайном. Підліткам сподобаються кумедні сюжети з краплинкою гумору. Особливо ефектно виглядатиме пенал в єдиному стилі з рюкзаком.

Сумка для взуття Kite. Базовий аксесуар, про який не варто забувати, адже фізкультура та спортивні секції передбачають носіння змінного взуття.

Ланчбег: термосумка для обіду. Супер-хіт сезону – зручна та стильна сумочка для ланчу. Для школи актуальні невеликі формати та яскраві патерни.

Сумка-бананка чи кроссбоді. Незамінні для повсякденних потреб, коли рюкзак брати з собою немає необхідності, а телефон та гаманець має бути під рукою. До речі, про гаманець…

Дитячий гаманець – річ, про яку нерідко забувають при підготовці до школи. А даремно! Він допоможе впорядкувати кишенькові гроші, проїзні документи та інші дрібниці.

Парасолька та дощовик – щоб дощ не зіпсував жодні плани.

Фото: Kite

Папка-портфель для малюнків – модний шкільний аксесуар, який збереже малюнки охайними. Знадобляться моделі форматів А4 та А3.

Готуйтеся до школи разом з Kite! В асортименті бренду є все, що вам потрібно: модні аксесуари на будь-який смак та якісне шкільне приладдя.

Новини партнерів

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей