Розповідаючи про Таїланд, не можна не згадати про тайську кухню. Спробувавши тайську кухню розумієш, чому всі місцеві такі стрункі. Насправді все дуже смачно, хоч і незвично для нашого раціону, і досить гостро. Настільки гостро, що за кілька днів помічаєш, що насичуєшся набагато швидше і меншими порціями. Тобто, для всіх, хто хоче підкоригувати фігуру, поїздка до Таїланду буде ідеальною заміною домашнім дієтам та фітнес-програмам.
У раціоні тайців багато морепродуктів, овочів та рису. При цьому є всі види м'яса. І звичайно ж, ця країна – справжній фруктовий рай . Фруктів тут на будь-який смак та колір.
Найвідоміша і найсмачніша страва тайської кухні - це суп Том Ям Кунг (Tom Yum Gung) . Цей гострий суп готується з креветками, грибами, помідорами, спеціями, лимонною травою, колганом та листям лайма. Вариться все це у кокосовому молоці.
Ніколас Дімітров уміло готує традиційний тайський суп і навіть провів для нас майстер-клас із його приготування.