Лайм

Сніжана Єгорова: як ведуча "Хмарочосу" стала топ-скандальною персоною в Україні

theLime згадав біографію ведучої та кілька гучних скандалів

Останні кілька років ім'я Сніжани Єгорової асоціюється більше зі скандалами, ніж з професійними досягненнями. А після недавнього інтерв'ю, в якому вона назвала українських героїв "cелюкамі та рагулями", на телеведучу обрушилися з ще більшою критикою.

theLime вирішив згадати кілька фактів з біографії Сніжани Єгорової, а також те, як ведуча розважальних програм стала топ-скандальною персоною в Україні.

Сніжана Єгорова Фото: instagram.com/snezha_egorova

Народилася Єгорова 23 лютого 1972 року в місті Нова Каховка, Херсонська область. Після закінчення школи вона переїхала до Києва, де пізніше і почалася її кар'єра акторки, а пізніше - ведучої на телебаченні.

У 1994 році Сніжана стала ведучою розважальної програми "Хмарочос" на телеканалі ICTV, де пропрацювала п'ять років. Після закриття шоу Єгорова почала вести "Снiданок з 1+1". Пізніше були такі програми, як "Підйом" Нового каналу, талант шоу "Народна зірка" і участь в шоу "Танці з зірками".

У 2014 року Єгорову в якості експерта запросили в передачу "Як вийти заміж" каналу СТБ, де вона роздавала поради учасницям шоу "Холостяк", як побудувати стосунки на проекті і поза ним. Хоча сама вона не змогла зберегти жодного зі своїх шлюбів.

Телеведуча двічі була заміжня. Першим її чоловіком став український режисер Семен Горов. Пара прожила в шлюбі 10 років і виховала двох дочок - Анастасію та Олександру. З 2006 по 2015 рік Єгорова була дружиною шоумена Антіна Мухарського, в шлюбі з яким народила трьох дітей - синів Андрія та Івана, а також дочку Аріну.

Сніжана Єгорова з дітьми Фото: instagram.com/snezha_egorova

Під час шлюборозлучного процесу з Мухарським екс-подружжя регулювали питання про опіку над спільними дітьми, що стало причиною гучних скандалів. Єгорова називала екс-чоловіка злісним неплатником аліментів і забороняла йому бачитися з дітьми. Шоумен в свою чергу стверджував, що залишив колишній дружині і дітям все майно, нажите в шлюбі, а також взяв на себе відповідальність виплачувати спадкоємцям 3 тисячі доларів на місяць.

Як розповідав тоді Антін, однією з причин розлучення були публічні образи дружини на його адресу.

"Після численних інтерв'ю в пресі, де моя тоді ще законна дружина, називала мене "маминим синочком, якому вона все дала в цьому житті", "абсолютно безвідповідальним товаришем, який кинув своїх дітей", а також офіційних заяв типу: "мені не потрібні чоловіки у вигляді милиць", "я вільна жінка і готова до нових стосунків" я зробив висновок, що наш шлюб дійсно вичерпаний", - говорив тоді Мухарський.

У 2020 році Єгорова вирішила про себе нагадати. На своїй сторінці в Facebook скандальна ведуча почала писати пости, висловлюючи свою думку з того чи іншого приводу, які тут же почали викликати гнів у користувачів соцмережі.

Сніжана Єгорова Фото: instagram.com/snezha_egorova

Так, в одній зі своїх публікацій ведуча нагадала, як під час своєї інавгураційної промови Володимир Зеленський закликав українців взяти на себе відповідальність за те, що відбувається в країні. Єгорова вирішила "відчути себе президентом" і назвала свій варіант "уряду України".

"Не лізь не в свої сани. Не сміши людей. Вже насміялися. Працюй за фахом", "Залишилося царька Путіна сюди", "Цей уряд новоросії, а не України. Ви трошки наплутали. Їх давно треба гнати з країни, а не пропонувати посади", "А чому такі напівзаходи? Давайте відразу до складу путінської федерації вступимо?" - обрушилися тоді коментатори.

Потім була скандальна заяву, в якій вона заявила, що на Майдані в наметах робили аборти жінкам, які надавали сексуальні послуги протестуючим.

"З приводу Майдану хочу також сказати про соціальні стандарти. Скільки там, в цих наметах, було зроблено aбopтів жінкам низькою соціальної відповідальності, які благополучно обслуговували сексуальними лacкaми протестуючих, які приїхали звідусіль, нікчемних і маргіналізованих чоловіків", - заявила Єгорова в відеозверненні до президента.

Сніжана Єгорова Фото: instagram.com/snezha_egorova

А недавнє висловлювання скандальної ведучої викликало найбільший резонанс. Після різких слів про героїв України Єгоровій запропонували "зібрати валізу" і "вирішити всі свої проблеми раз і назавжди".

"Все, що пропонується в постмайданний час, мене абсолютно не влаштовує, - вказала ведуча. - Мені не подобаються ці герої. Ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки, селюки, які розмовляють суржиком і готові віддати своє життя... Яке життя ?! Життя, яка нічого з себе не представляє? Тобто люди, які ніколи нічому не вчилися, не вкладалися, ні до чого не прагнули - вони просто готові пожертвувати своїм життям", - заявила Єгорова YouTube-проекті "Прямо_Talk".

Репліки телеведучої розійшлися по соцмережах, і до цього дня викликають обурення користувачів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати