Лайм

Суд визнав 12 нападів Джонні Деппа на Ембер Херд: ось, в чому звинувачували актора

35-річній актрисі і юристам газети The Sun вдалося довести свою правоту

Джонні Депп програв суд у справі про наклеп, в якому звинувачував британський таблоїд The Sun. Газета написала про те, що 57-річний актор бив свою колишню дружину Ембер Херд, і Деппу не вдалося довести, що це непрвда. Високий суд Великобританії ухвалив, що твердження видання опинилися "в основному вірними", а 12 з 14 інцидентів, на які посилалися відповідачі, були доведені "відповідно до цивільних стандартів". Видання the Guardian розповіло, які звинувачення Херд розглядалися в суді.

Фото: Getty Images

1. Сварка через татуювання

Вперше Депп нібито напав на Херд на початку 2013 року в Лос-Анджелесі. Це сталося після того, як вона пожартувала про татуювання, яке актор зробив під час роману з Вайноною Райдер. Спочатку напис свідчив "Вайнона назавжди", але після розставання голлівудських зірок перетворився на "Вино назавжди". Херд стверджувала, що Депп розлютився, штовхнув її на підлогу, а потім заплакав і вибачився, сказавши, що іноді він перетворюється на "монстра".

2. Картина колишньої дружини

За словами Ембер Херд, пізніше в 2013 році Депп розлютився на неї за те, що вона повісила біля ліжка картину своєї колишньої дружини Тасі ван Рі. Актор намагався її підпалити і вдарив актрису так сильно, що "кров з її губи потрапила на стіну". Херд описала Деппа в запої як "доктора Джекіла і містера Хайда", і суддя дійшов висновку, що перед нападом актор пив віскі і вживав кокаїн.

3. Ревнощі через обійми

У 2013 році в містечку Хіксвіль Джонні Депп, який перебував під впливом алкоголю і галюциногенних грибів, розлютився, коли подруга обняла Ембер Херд на його очах. Він нібито схопив жінку за зап'ястя і погрожував завдати їй шкоди. Потім він кинув у Херд окуляри, розірвав її скуню і розтрощив кімнату, в якій вони зупинилися.

4. Бійка в приватному літаку

За словами Херд, під час польоту з Бостона в Лос-Анджелес в 2014 році Депп сильно напився, кидав в неї предмети, вдарив по обличчю, а потім штовхнув ногою в спину, через що вона впала. Після цього актор закрився в туалеті і втратив свідомість. У відповідь на звинувачення Депп заявив, що всього лише "грайливо постукав ногою по заду" актриси, і коли вона погано відреагувала, він взяв подушку і пішов в туалет, де заснув.

5. Реабілітація на Багамах

Влітку 2014 року Джонні Депп проходив на своєму приватному острові детоксикацію в зв'язку із залежністю від знеболюючих препаратів. Перебуваючи в роздратованому стані, він нібито повалив Херд на землю, вдарив її і так сильно грюкнув дверима, що вони розкололися. Суддя дійшов висновку, що актор міг штовхнути колишню дружину "принаймні один раз".

6. Злі повідомлення

Херд стверджувала, що Депп відправляв їй образливі текстові повідомлення називаючи "чортовою дикункою" і "божевільною". Суддя заявив, що цей передбачуваний інцидент не є фізичним нападом, і відхилив його.

7. Колотнеча в Токіо

Згідно звинуваченням, в 2015 році в токійському готелі Депп нібито штовхав, бив по обличчю і хапав Ембер Херд за волосся. Актор заперечив, адже в цей час з ним знаходилися діти, але суддя не повірив, що присутність дітей в іншій кімнаті могла б зупинити Деппа.

8. Відрізаний палець

Ембер Херд стверджує, що під час зйомок "Піратів Карибського Моря" в 2015 році Депп нападав на неї кілька разів, відрізав собі палець і залишив криваві написи на стінах. Суддя не погодився з тим, що Херд, що кинула в актора пляшку горілки, винна в його травмі. Він визнав, що актриса була "жертвою безперервних і багаторазових нападів".

9. Бійка через сестру

Актриса заявила, що в 2015 році в Лос-Анджелесі Джонні Депп "сильно і неодноразово" вдарив її, а також спробував зіштовхнути зі сходів її сестру. В той момент Херд вдарила Деппа, і суддя погодився, що вона зробила це на захист своєї сестри.

10. Сутичка в поїзді

Суддя прийняв версію Ембер Херд про те, що в 2015 році в розкішному потязі, який курсує між Сінгапуром, Малайзією і Таїландом, Депп вдарив її, притиснув до стіни і схопив за горло.

11. Кинутий графин

Суддя не прийняв звинувачення в тому, що в День Подяки в 2015 році Депп кинув в Херд келих з вином і графин, оскільки воно не було озвучене акторові при перехресному допиті.

12. Вирване пасмо

Ембер Херд стверджувала, що в їх пентхаусі в Лос-Анджелесі Джонні Депп знову кинув в неї графин, вдарив по голові і вирвав велике пасмо волосся. Суддя постановив, що це можна кваліфікувати як фізичне насильство, і зробив висновок, що Депп дійсно напав на Херд.

13. Скандальний день народження

За словами актриси, в квітні 2016 року Депп запізнився на її 30-річний ювілей, з'явившись п'яним і під наркотиками. Коли її друзі пішли, він кинув в неї пляшку шампанського, розбив келихи і схопив за волосся. Наступного дня на ліжку подружжя були виявлені фекалії. Суддя дійшов висновку, що Депп напав на Херд, як він робив це раніше в стані "стресу". Твердження актора про те, що Херд або один з її друзів навмисно випорожнилися на ліжку, суддя назвав "вкрай малоймовірними".

14. Остання крапля

Після того, як в травні 2016 року Депп кинув в Херд телефон і вибив дірку в дверях їхньої квартири, актриса подала на розлучення і попросила суд заборонити чоловікові до неї наближатися. "Я вважаю переконливими докази свідків, які бачили пані Херд з травмами на обличчі і сфотографували їх", - сказа суддя.

  • Раніше стало відомо про скандальне інтерв'ю покійного Шона Коннері, в якому він сказав, що жінок можна бити. Актор неодноразово стверджував, що іноді жінки самі напрошуються на ляпас.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати