Лайм

Всі говорять про пости Івангая щодо України та Росії - через них же сварять Дудя. Що відбувається?

Популярний YouTube-блогер звинуватив Юрія Дудя в цензуруванні його інтерв'ю

У березні цього року на YouTube-каналі Юрія Дудя (вДудь) вийшло інтерв'ю з популярним блогером Івангаєм (Іваном Рудським, в YouTube - EeOneGuy). 2 травня в Twitter хлопець звинуватив Дудя в тому, що він нібито вирізав з двогодинної бесіди його слова про Голодомор та російську агресію проти України.

У серії постів Івангай підкреслив, що Росія окупувала Донецьк, Луганськ і Крим, при цьому жителі країни не мають можливості вплинути на це. Далі в коментарях Богер звинуватив Дудя в страху перед системою - нібито саме з цієї причини журналіст вирізав ці репліки з інтерв'ю.

Доволі скоро пости блогера зібрали тисячі лайків і сотні репостів. Обговорюють їх і в коментарях під інтерв'ю "вДудя", яке подивилися понад 19 млн осіб. Однак думки користувачів соцмереж розділилися: одні дякують блогеру за позицію, інші дивуються, чому Івангай згадав про це лише в травні, і звинувачують хлопця в спробі хайпонути на темі російської агресії.

Ні Юрій Дудь, ні сам Івангай поки ситуацію не коментують.

Івангай - 25-річний YouTube-блогер з України, за контентом якого на відеохостингу стежать 17 з гаком мільйонів користувачів. У 2016 році на його канал підписалися понад 10 млн осіб, таким чином Іван Рудський став першим російськомовним блогером, який досяг цієї позначки.

В YouTube Івангай присвячує свої ролики відеоіграм, виробам з підручних предметів, мемам, експериментам та іншим розважальним темам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати