Лайм

Ведучий "Орла і Решки" поділився лайфхаком, як вивчити англійську дорослій людині

Метод, який варто спробувати

Ведучий "Орла і Решки" Коля Сєрга зізнався, що вивчив англійську мову у 29 років. На це знаменитості знадобилося лише півроку, бо він мав сильну мотивацію.

Але однієї мотивації може бути мало, адже Сєрга розкрив свій ефективний лайфхак для вивчення мови. Про нього він розповів у інтерв'ю DOROTYE. "Лайфхак дуже простий. Він полягає в тому, щоб просто слухати аудіокниги англійською. Поступово ви приєднуватимете й інші техніки, але починайте з цього. В аудіокнигах чітко вимовляють слова. Ви запускаєте аудіокнигу і повторюєте за диктором те, що він каже. Намагайтеся говорити з ним одночасно", - пояснив детальніше Микола.

Фото: instagram.com/thekolya

Ведучий попередив, що такий метод спочатку може здатися дивним і малодієвим, але здаватися не потрібно. Перші результати, за словами Сєрги, ви побачите вже скоро. "Спочатку тобі це здасться тупим і марним заняттям. Але коли це перетвориться на несвідомий процес, ти зрозумієш, наскільки ця вправа потужна і практична", - сказав він.

Фото: unsplash.com

"Коли я навчався в Америці, я 40 хвилин по дорозі з дому в академію слухав радіо англійською. Спочатку я не розумів, що вони кажуть. Але коли ти починаєш повторювати звуки, твої мімічні м'язи звикають до цього. Твій мовний апарат починає звикати до дивної мови, з дивними оборотами, дивними позиціями... І коли в тебе вже звуки повторюються, ти починаєш чути членороздільні слова і повторювати їх... І потім ти ніби прорив русло, по якому ти будеш пускати вже річки слів. Багато хто знає мову в текстовому вигляді ідеально, але при цьому не може говорити англійською мовою", - підсумував Сєрга.

  • Цікаві факти, яких ви могли не знати. Для адаптації новому місці роботи людині необхідно загалом п'ять днів. А ось англійську мову до впевненого рівня Advanced можна вивчити за 2 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати