RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дна немає: соцмережі обурені поверненням Кононенка на посаду заступника голови фракції БПП

Блогери дійшли висновку, що в Порошенка повністю відмовилися від реформ та боротьби з корупцією

Блогери дійшли висновку, що в Порошенка повністю відмовилися від реформ та боротьби з корупцією Игоря Кононеко (второй слева) возобновили на посту первого заместителя председателя фракции БПП Фото:

У соціальних мережах бурхливо обговорюється відновлення на посаді народного депутата Ігоря Кононенка, найближчого соратника президента Петра Порошенка. Нагадаємо, що Кононенко склав із себе повноваження першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенко" на період розслідування звинувачень у корупції, висунутих на його адресу колишнім міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавічусом. Блогери обурені рішенням БПП. "Апостроф" зібрав найцікавіші, на нашу думку, публікації.

Народний депутат Сергій Лещенко різко розкритикував рішення своєї фракції: "Вирішили зайвий раз довести, що немає дна. Спасибі, ми і так знали. Це рішення президента Порошенко - вибрати вільне падіння замість реформ, очищення і боротьби з корупцією. І він буде нести за це політичну відповідальність. Відновити Кононенко вважаю недостатнім. Пропоную ввести його в керівні органи "Центренерго", "Запоріжжяобленерго", Одеського припортового заводу, а також зробити його першим заступником генерального прокурора. Гуляти - так гуляти!"

"Стопудово! Даєш Кононенко віце-президентом! А що? Якщо пішла така п'янка, що під кожну особу з БПП можна приймати окремий закон, то і Кононенко може цілком претендувати на віце", - пише активістка Єлизавета Богуцька.

"Краще, ніж Сергій Лещенко, не скажеш. Петро Порошенко обрав свій шлях. Ми повинні робити так, щоб це була його проблема, а не всієї країни", - зазначає голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

Блогер Роман Шрайк висловився про скандальне відновлення Кононенко: "Ура, справедливість восторжествувала. І "Рафік не винен", і БПП довів, що є серйозною партією, яка не прогинається під якусь там громадську думку. Адже давно відомо, що вибори і громадська думка - це популістська хрінь, що заважає розвитку демократії в Україні".

Журналіст Сергій Гришин згадав про скандал з публікацією сайтом "Миротворець" даних про акредитацію журналістів у ДНР: "Добре, що Кононенко знову при якійсь там посаді. Тепер всі пишуть про це і перебили ідіотський с**ч про телефони журналістів".

Читайте також

Концтабір на окупованих територіях, що означатимуть для України вибори Путіна

Путін фальсифікував результати виборів 2024 року, щоб показати підтримку, зокрема й на окупованих територіях України

РДК у бороду, ЛСР у ребро: головні цілі Путіна на "виборах"

Кремль хоче намалювати підтримку Путіну на захоплених територіях України, щоб легітимізувати їхню окупацію

Людина, яка змогла: чому Залужному вдалося звільнитися з військової служби

Обставини визнання Валерія Залужного непридатним для несення військової служби викликали питання у суспільстві