RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Єдина річ, яку українцям треба знати щодо Путіна

Слава Рабинович жорстко висловився щодо Путіна

Слава Рабинович жорстко висловився щодо Путіна Фото: кадр з фільму Володимира Соловйова "Миропорядок 2018"

Президент РФ Володимир Путін зробив низку гучних заяв у новому пропагандистському фільмі "Миропорядок-2018". Зокрема, глава Кремля виступив із новими ядерними погрозами і зробив цинічну заяву про Донбас, сказавши, що українські військові, які гинуть там, - "наші люди".

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович, коментуючи цю промову "Апострофу", відзначив, що єдине, що треба знати українцям про Путіна, - те, що він злочинець. Тому звертати увагу на висловлювання президента РФ і аналізувати їх не потрібно.

Я раджу читачам "Апострофа" і всім українським громадянам припинити стежити за кожним словом, яке говорить Путін. Ви ще хіба не зрозуміли, що ця стара ботоксна гебешна мерзота є майстром лицемірства, брехні та демагогії?

Чому українські ЗМІ шукають і намагаються інтерпретувати кожну фразу, яку Путін каже про Україну або когось іще? Це просто незбагненно, як можна інтерпретувати цю маячню і чому ви витрачаєте на це свій час і звертаєте на це увагу ваших читачів.

Зробіть заклик до українських читачів, української громадськості, українських журналістів - припинити обговорювати Путіна, тому що він є нелегітимним, незаконним президентом, псевдо-президентом, самозванцем, військовим і міжнародним терористом. І з ним треба розмовляти саме як з таким.

Не можу зрозуміти, чому Донбас взагалі знаходиться під контролем Кремля в 2018 році. Я розумію, що важко Крим повернути назад. Але чому за 4 роки після вторгнення Україна не тільки не боролася за Крим, а й має на своїй території окупаційні російські війська, я цього зрозуміти не можу.

Навіщо ві намагаєтеся знову і знову, весь час, інтерпретувати слова Путіна? При цьому я знаю тільки англійське слово, як це називається - obsession (одержимість). З приводу того, що говорить Путін, я такого, чесно кажучи, серед вільних людей не спостерігав у своєму житті. Я розумію, що ця одержимість може бути серед російського населення, яке піддається не тільки зомбуванню, а є масовими жертвами індукованого психозу, що, в свою чергу, змушує їх слухати те, що каже Путін.

Але ви, українці, не є жертвами масового індукованого психозу, тому я вас закликаю припинити абсолютно безглузді спроби інтерпретації слів цього військового злочинця та міжнародного терориста.

Вам, українцям, має бути все одно, на кого це спрямовано. Ви повинні зі зброєю в руках відновити територіальну цілісність вашої країни і припинити інтерпретувати слова цього злочинця.

Президент США і американський народ хіба довго дискутували з приводу того, що говорив Усама бен Ладен? Бен Ладена вже давно рибам згодували у світовому океані.

В України повинна бути жорстка позиція по відношенню до РФ, з одного боку, а, з іншого боку, потрібно припинити піарити цього злочинця.

Читайте також

Пошук "Патріотів": що НАТО пообіцяв Україні

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба приїхав в НАТО попросити ЗРК Patriot, що йому відповіли

Примара Трампа: як НАТО намагається допомогти Україні

На зустрічі глав МЗС країн — членів НАТО питання України — головне на порядку денному

Концтабір на окупованих територіях, що означатимуть для України вибори Путіна

Путін фальсифікував результати виборів 2024 року, щоб показати підтримку, зокрема й на окупованих територіях України