RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

На зрадників України в Криму посипалося каміння з неба

Крим є окупаційним смітником, а не туристичним напрямком

Крим є окупаційним смітником, а не туристичним напрямком Більше 2000 людей вийшли на мітинг з вимогою скасувати новий генплан Севастополя Фото: primechaniya.ru

http://primechaniya.ru

Понад 2000 осіб днями вийшли на мітинг з вимогою скасувати новий генплан Севастополя, розроблений московським НДІ. Чому учасникам протесту загрожує тюремне ув’язнення, а окупований Крим ніколи не стане важливим туристичним напрямком, "Апострофу" розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Деякі підставні або не підставні актори кричали (під час анексії Криму, - "Апостроф"): нам хоч каміння з неба, померти в Росії. Коли вони це кричали, забули про Конституцію України, в якій йдеться про порядок проведення регіональних референдумів, забули прочитати статут ООН. Але вони, на жаль, ще забули прочитати й ті божевільні закони, які штампувала російська Дума за останні п'ять-шість років. Цими законами їх активність визначена як протиправні дії. Вони звикли у складі України виходити на вулицю, щоб захищати свої права. Тепер про це можна забути.

І єдина жалість по-людськи може бути проявлена мною і такими, як я, тільки до людей, які не мали, не мають і не хочуть мати нічого спільного з анексією Криму Росією. Я маю на увазі тих людей, які живуть в Криму.

Всі інші є зрадниками України, які не знають і знати не хочуть ні українських законів, ні міжнародного права. Вони хотіли каміння з неба, вони його отримали. І отримають ще більше. Так їм і треба.

Учасники цих протестів за законом Російської Федерації, що порушує 31-ю статтю конституції, можуть опинитися у в'язниці. Так само, як люди, що виходять на протести в Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах Росії. Чим вони можуть відрізнятися від тих людей, які опиняються у в'язниці? Як тесля з Люберець (Московська область, — "Апостроф") Олександр Шпаков, який був засуджений на півтора роки колонії загального режиму у справі про напад на поліцейських під час протестів 26 березня. Як актор Юрій Кулій, який отримав 8 місяців у колонії-поселенні за те саме. Як політичні в'язні так званої Болотної справи. Вони нічим не відрізняються — туди їм і дорога, якщо вони хотіли каміння з неба.

Я дуже сумніваюся, що Північний Кіпр (Турецька Республіка Північного Кіпру, — "Апостроф"), анексований Туреччиною — це один із головних туристичних напрямків. Точно так само і Крим. Крим є окупаційним смітником, а не туристичним напрямком. Все це повільно, повільно, повільно, але вірно буде здихати своєю природною смертю. Якщо через три роки Крим буде окупованим та анексованим, то результат буде гірше в геометричній прогресії, ніж той, що є сьогодні.

Читайте також

Якщо не прийде український закон на деокуповану територію, то прийде суд Лінча - екс голова Луганської ВЦА

Сергій Гайдай розповів страшні деталі про життя українців в окупації на Луганщині та вплив виборів Путіна на регіон

Рейтинг міст за абсолютними і відносними показниками допомоги ЗСУ

Опубліковано докладну статистику щодо допомоги Збройним силам та іншим силам оборони місцевою владою