RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Найкраще, що з Путіним можна зробити, — це повісити: як відомі українці привітали лідера РФ

В Україні розповіли, що думають про особисте свято російського президента

В Україні розповіли, що думають про особисте свято російського президента Владимир Путин мог оказаться в числе подозреваемых в расследовании трагедии Боинга, если бы трибунал таки был создан Совбезом ООН Фото: PHL

Сьогодні, 7 жовтня, у президента Росії Володимира Путіна день народження, йому виповнюється 64 роки. Путіна вже встигли привітати кілька лідерів інших держав, зокрема президент Білорусі Олександр Лукашенко і глава Вірменії Серж Саргсян. Крім того, великим плакатом "Спасибі за мир!", вивішеним в центрі Москви, Путіна привітали сирійські студенти. Банер із зображенням російського президента вивісили і в Нью-Йорку на Манхеттенському мосту, написавши на ньому слово "Миротворець". До привітань приєдналися і в Україні. Громадський діяч Дмитро Корчинський, відомий автогонщик і блогер Олексій Мочанов і радіоведучий Дмитро Чекалкін розповіли "Апострофу", що б вони побажали Путіну.

Дмитро Корчинський:

Я бажаю Путіну зустрітися з його батьком Люцифером ще до його наступного дня народження. Ми всі, безумовно, бажаємо Путіну смерті. І найкращий варіант і оптимальний варіант, щоб хлопець Микола з сил АТО повісив його десь на воротах. Ось тоді це було б нормально і все повернулося б на круги своя.

Зараз Путін добре розуміє, що він робить. На жаль, він не в стані агонії та має здоровіший вигляд, ніж українські керівники. Тож він свідомо, завзято і щиро служить злу.

А те, що Держдума подарує йому сьогодні парне число троянд... Це люди, обличчя яких не відрізняються. Вони виконують чисто ритуальну функцію. І те, що вони називаються Думою, ще не означає, що вони думають. Думає там за всіх Володимир Володимирович.

Олексій Мочанов:

Це свято російського лідера мене абсолютно не хвилює. Комусь Путін — х**ло, а мені Путін по **й! Напевно, купа людей, які вважають себе віруючими, не можуть бажати комусь смерті. Але мені здається, що найкоротший шлях до забуття та невідомість - це менше говорити про нього. Чим більше ми говоримо про Путіна, тим менше ми намагаємося розібратися з тими проблемами, які є в нас.

А вони, ці проблеми, безумовно, величезні через сусідство з Росією. Але ми весь час чекаємо, що станеться якесь диво і хтось помре, хтось дасть грошей, і тут раптом у нас почнуться Нью-Васюки. Однак це все остапобендерщина така. Не Путін і Обама не с*уть нам по під'їздах. Всередині глобальної геополітики я б, звичайно, хотів, щоб і Росію, і Америку очолювали люди, які ставляться до України та українців з повагою і розумінням, але проблеми потрібно шукати в нас самих.

Дмитро Чекалкін:

Сьогодні повісили портрет Путіна на мостах у Москві та Нью-Йорку. Навіть його несамовиті прихильники думають, що краще, що з Путіним можна зробити, — це повісити його.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів