RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Чувак уперся: соцмережі розсердилися на Авакова через пост про Дєєву

В Україні не вщухають суперечки з приводу нового призначення в МВС

В Україні не вщухають суперечки з приводу нового призначення в МВС Заступник міністра внутрішніх справ України Анастасія Дєєва Фото: УНІАН

Нова заступниця міністра внутрішніх справ 24-річна Анастасія Дєєва затьмарила собою інші теми в соцмережах останніми днями. Невдоволення громадськості викликали і юний вік дівчини, і її відверті фото. І вже азарт коментаторів майже вщух, коли голова МВС Арсен Аваков вирішив заступитися за свою підопічну, написавши величезний пост на своїй сторінці у Facebook. Міністр відкинув звинувачення в непатріотизмі, розхвалив освіту та професійні якості Дєєвої. А з приводу фотографій написав: "Студентка не має право на приватні фото? Святенництво. Чи ви бесплотні, чи безстатеві, що моралізуєте на яскравий одяг і оголені лінії? Нікого не цікавить, звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки. Лицеміри, червоніючи від праведності, кричать "Ату!!" Ліберальні Ви наші..."

Пізніше на призначення Дєєвої заступником міністра з питань євроінтеграції відповіла перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко. У своєму Facebook вона написала, що справа зовсім не в сексизмі, а в тому, що була порушена процедура.

"Заступника міністра з питань євроінтеграції, незважаючи на процедуру, не погодили з профільним віце-прем'єром з питань євроатлантичної інтеграції. Процедура призначення відбулася поза конкурсом. В анкеті очевидно вказані недостовірні дані. І це точно не сприяє ні євроінтеграції, ні командній роботі уряду", - підкреслила Геращенко.

У соціальних мережах піднялася нова хвиля - тепер вже не стільки проти молодої заступниці Авакова, скільки проти позиції міністерства, яке не пояснило, чому була проігнорована вимога про обов'язкові 10 років стажу для людини, яка займає таку посаду.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів