RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Військовий парад у День Незалежності України: хроніка, фото та відео

У День Незалежності України по Хрещатику пройшли представники ЗСУ та країн НАТО

У День Незалежності України по Хрещатику пройшли представники ЗСУ та країн НАТО Військовий парад в Києві Фото: Олександр Гончаров / Апостроф

У четвер, 24 серпня, українці відзначають 26-ту річницю Незалежності. З нагоди свята на Хрещатику відбудевся масштабний військовий парад, де окрім Збройних сил України були представлені ще десять країн, дев'ять з яких є членами НАТО.

Варто зазначити, що в центрі Києва неодноразово проводили репетиції військового параду. Раніше в мережі з'явилося яскраве відео однієї з репетицій, яке було знято кореспондентом "Апострофа" з повітря.

В урочистих заходах з нагоди Дня Незалежності України взяли участь приблизно 4500 військових. Йдеться про представників ЗСУ, Прикордонної служби, Нацгвардії і Національної поліції. Особливу увагу буде прикуто до ветеранів АТО. Замість параду військової техніки було організовано її виставку на Хрещатику. Виставка сучасної військової техніки ЗСУ розпочалася ще 22 серпня. Фото можна подивитися за посиланням.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію параду з нагоди Дня Незалежності, збираючи найяскравіші моменти свята і реакцію соціальних мереж. Пропонуємо вам подивитись хроніку подій.

Читайте також

Великдень 2024: скільки коштують продукти до святкового столу

Якою буде вартість великоднього кошика середньої української родини у 2024 році

Національна гвардія України: служба з прицілом на "після перемоги"

Служба в Нацгвардії – найкращий варіант роботи для молоді після війни

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств