RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

"Спасибі, батя": як зараз виглядає кафе "Сепар", де вбили Захарченка

Місце паломництва співчуваючих ідеям "русского мира"

Місце паломництва співчуваючих ідеям "русского мира"

Вибуховий пристрій, що став причиною загибелі ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка, було розміщено за вивіскою донецького кафе "Сепар", всередині чебурашки. "Апостроф" представляє ексклюзивні фото з місця ліквідації Захарченка.

В окупованому Донецьку в кафе "Сепар" 31 серпня 2018 року в результаті вибуху був убитий ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко.

Разом із Захарченком загинув його охоронець В'ячеслав Доценко, а права рука ватажка ДНР Олександр Тимофєєв, на прізвисько Ташкент, отримав поранення.

У розпорядженні "Апострофа" з'явилися ексклюзивні фото, на яких можна побачити, як зараз виглядає місце ліквідації Олександра Захарченка.

За повідомленнями жителів окупованих районів Донбасу, кафе "Сепар", звичайно ж, не працює: підходи до нього оточені, а стіни завішані траурними банерами з величезними фото ватажка бойовиків і написом: "Місце загибелі першого глави ДНР Олександра Захарченка".

Крім того, місце ліквідації Захарченка стало пунктом паломництва співчуваючих ідеям "русского мира", які несуть до кафе "Сепар" квіти, лампадки, дитячі малюнки з написом "спасибі, батя" і "георгіївські" стрічки.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Нагадаємо, як раніше писав "Апостроф", мережі повеселив незвичайний "закон" ватажка ДНР, в якому передбачаються грошові виплати рідним "глави" в разі його смерті.

Читайте також

Курс на війну: що чекати на фронті після виборів Путіна

Військові експерти та аналітики розповіли, чого чекати на фронті після переобрання Путіна

Батальйон "Інвалід": всіх непридатних 2-3 групи на перекомісію

Депутати хочуть відправити на перекомісію інвалідів 2-3 груп - добре хоч першу не чіпають

Ракетні удари по Одесі: які цілі переслідує ворог

Терористичні удари Росії по Одесі спрямовані на залякування людей та провокацію хаосу