RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Лютий продовжує дивувати: синоптики розповіли про погоду на тиждень

Лютий продовжує радувати українців відсутністю сильних морозів

Лютий продовжує радувати українців відсутністю сильних морозів Фото: з відкритих джерел

Лютий продовжує радувати українців помірною погодою - сильних морозів немає і у найближчий тиждень не очікується. Якою буде погода 12-17 лютого, дізнавався "Апостроф".

За даними "Гідрометцентру", у вівторок, 12 лютого, у центральних і північних областях оголошено метеорологічне попередження. У Чернівецькій, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях очікуються значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу. Оголошено жовтий рівень небезпеки.

Сніг та мокрий сніг з дощем очікуються по всій країні крім Луганської області. І тільки в Криму синоптики прогнозують опади у вигляді дощу.

Температура повітря в західних, північних і центральних областях становитиме від 0 до +3, у східних регіонах + 2-4, а на півдні України - 5-9 градусів тепла. Найтепліше буде в Криму - 11-13 градусів з позначкою "плюс". Вночі по всій країні також очікується плюсова температура.

У середу, 13 лютого, сніг і мокрий сніг вночі очікується практично у всій країні, але вдень синоптики обіцяють суху погоду. Також збережеться плюсова температура. На більшості території України синоптики прогнозують від 0 до +2 вдень і невеликий мороз (-1-3) вночі.

Суху погоду на більшості території країни синоптики обіцяють у четвер, 14 лютого. І тільки в південних областях і Криму вдень очікуються опади. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях буде сніг, а в Криму - дощ. Температурні стовпчики днем покажуть від 1 морозу до 2 тепла і +2-4 у південних областях. Вночі вже буде холодніше - від 3 до 6 градусів морозу очікується практично по всій країні крім південних областей, де буде 1-3 градуси нижче нуля.

Безхмарна погода очікується в останній робочий день тижня, 15 лютого. Днем плюсова температура очікується по всій країні, а вночі буде невеликий мінус - від 3 до 7 градусів з позначкою мінус в залежності від регіону.

Не зміниться температурна картина і в вихідні. Вдень буде незначний "плюс", а вночі - до 7 градусів з позначкою "мінус".

Читайте також

Г'юстоне, у нас проблеми: чи спрацює новий закон про мобілізацію

Процес реалізації нового закону про посилення мобілізації ризикує провалитися через неготовність відповідних органів

Великдень 2024: скільки коштують продукти до святкового столу

Якою буде вартість великоднього кошика середньої української родини у 2024 році

Національна гвардія України: служба з прицілом на "після перемоги"

Служба в Нацгвардії – найкращий варіант роботи для молоді після війни