RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Майже ідеальна погода: синоптики потішили прогнозом на тиждень

Прогноз погоди на 6 - 11 серпня

Прогноз погоди на 6 - 11 серпня Фото: 24news.com.ua

Початок серпня в Україні видався нетипово прохолодним і дощовим. Правда, синоптики запевняють, що остаточно прощатися з літніми температурами українцям не варто, і в країну ще повернеться спека і безхмарні дні. Якою буде погода найближчого тижня, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 6 серпня, на території Західної України очікуються дощі з грозами. На решті території сухо і без опадів.

Незважаючи на опади, у цей день найтепліше буде якраз на заході країни і в південних областях. Температура повітря вдень підніметься до 24-27 градусів з позначкою "плюс", а вночі опуститься до +11-15.

На півночі, в центрі та на сході на кілька градусів буде прохолодніше: вдень стовпчики термометрів покажуть +23-25, а вночі впадуть до 9-12 тепла.

У середу, 7 серпня, дощитиме на заході країни. Опади також зачеплять Київську та Чернігівську області. В інших регіонах синоптики прогнозують хмарну, але суху погоду.

А ось температура повітря почне зростати. На заході, півдні і в центрі України вдень варто очікувати від 27 до 30 градусів тепла, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть від 12 до 15 градусів з позначкою "плюс" (в Одеській області буде +17-19).

У північних і східних регіонах буде трохи прохолодніше: від 25 до 28 тепла вдень і близько +10 уночі.

Читайте: На окупований Крим обрушилася потужна злива: фото потопу

У четвер, 8 серпня, температурна картина не зміниться, а опади очікуються на заході і півночі України.

В останній робочий день тижня, п'ятницю, 9 серпня, на кілька градусів впаде температура на заході. Вдень очікується +24-26, а після заходу сонця буде близько 15 градусів з позначкою "плюс". На Закарпатті синоптики прогнозують більш високі температури: +26-28 вдень і +15-17 вночі.

Прогноз погоды на 6 августа
1 / 1
Прогноз погоды на 7 августа
1 / 1
Прогноз погоды на 8 августа
1 / 1
Прогноз погоды на 9 августа
1 / 1
Прогноз погоды на 10 августа
1 / 1

На півдні України залишатиметься спека: 28-30 градусів тепла стовпчики термометрів покажуть удень, а вночі температура опуститься до 17-19 градусів з позначкою "плюс".

У центрі і на сході України денні показники температур встановляться в межах +26-28, а вночі буде прохолодніше: 15-17 тепла.

На півночі вдень синоптики прогнозують від 24 до 26 тепла, а після заходу сонця все ті ж +15-17. Опади в п'ятницю продовжать заливати захід країни, а також поширяться на північ і центр України. На півдні і сході в цей день очікується ясна погода.

У суботу, 10 серпня, температурна картина залишиться незмінною, тільки ситуація з опадами зміниться: в більшості регіонів країни буде хмарно, але сухо, і тільки на заході синоптики прогнозують дощі.

У неділю, 11 серпня, на заході України знову підніметься температура повітря до 28-29 градусів тепла, а на Закарпатті - аж до +30. Такі ж показники температур будуть і на півдні. А ось на сході, півночі та в центрі трохи прохолодніше: від 26 до 28 градусів з позначкою "плюс". Опади очікуються на сході і заході України.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто