RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Спека +32: синоптики дали прогноз на початок осені

Прогноз погоди на 31 серпня - 3 вересня

Прогноз погоди на 31 серпня - 3 вересня Фото: pixabay.com

Кінець серпня виявився дуже теплим і сонячним. Та й опади не дуже дошкуляли українцям у більшості регіонів. Втім, у неділю календарне літо завершиться і в Україну "офіційно" прийде осінь. Якою ж буде погода у вихідні і чи варто чекати погодних сюрпризів, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у суботу, 31 серпня, небо над Україною буде чистим і сонячним, а дощів синоптики не прогнозують.

Крім того, останній день літа буде досить спекотним. Найтепліше буде на півдні та заході країни. У цих регіонах стовпчики термометрів покажуть вдень від 28 до 30 градусів тепла, а вночі температура повітря опуститься до комфортних 12-16 градусів з позначкою "плюс".

На решті території країни буде трішки прохолодніше: від 27 до 29 градусів тепла у денний час доби і близько 12-14 тепла стовпчики термометрів покажуть після заходу сонця.

Перший день осені, неділя, 1 вересня, також обіцяє бути досить спекотним. Денні температури на півдні і заході зростуть до 28-31 градусів тепла (на Закарпатті до +32), а нічні показники температур встановляться в діапазоні від 15 до 17 градусів з позначкою "плюс", а в Одеській області вночі буде +17-19.

Потеплішає і у центрі: від 28 до 30 тепла вдень і +14-16 вночі. На сході та півночі буде трохи прохолодніше: від 25 до 26 градусів тепла синоптики очікують вдень і близько 13-16 з позначкою "плюс" вночі.

Прогноз погоды на 31 августа
1 / 1
Прогноз погоды на 1 сентября
1 / 1
Прогноз погоды на 2 сентября
1 / 1
Прогноз погоды на 3 сентября
1 / 1
Прогноз погоды на 4 сентября
1 / 1

Дощі у перший день осені очікуються тільки в Київській та Чернігівській областях. Правда, опади матимуть короткочасний характер і небо над цими регіонами швидко проясниться. На решті ж території очікується сонячна погода.

Однак уже в понеділок, 2 вересня, на всю територію країни повернеться сонячна погода і ясне небо, а температурна картина не зміниться і буде залишатися, як і раніше спекотною.

Читайте також

Борги у спадок: депутати зобов'яжуть українців платити за своїх батьків

Відмовитись від спадщини, якщо твої батьки винні – тепер не вийде

Ті з росіян, які вижили - навчилися воювати, - командир Грузинського легіону

Чому грузинські добровольці воюють за Україну — інтерв'ю із командиром Грузинського легіону

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян