RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Різка зміна температури: синоптики розповіли про примхи погоди на тиждень

Прогноз погоди на 10 - 15 вересня

Прогноз погоди на 10 - 15 вересня Фото: pixabay.com

Перший місяць осені наближається до свого екватора, проте на території України зберігається ще по-літньому тепла погода. Втім, за прогнозами синоптиків, зовсім скоро температурний режим зміниться, і в країну прийде справжня осінь. Якою буде погода до кінця тижня, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у вівторок, 10 вересня, на території країни збережеться тепла погода. Найнижче в Україні стовпчики термометра вдень опустяться на заході країни. Там синоптики прогнозують від 22 до 25 градусів з позначкою "плюс", а вночі - від 10 до 13 тепла.

На решті території України буде триматися стабільна погода: вдень температура повітря прогріється в діапазоні від 24 до 28 градусів тепла, а вночі на півдні буде від 14 до 17 тепла, а на півночі, сході та в центрі після заходу сонця варто очікувати близько 10 градусів з позначкою "плюс".

Небо над Україною у вівторок затягне хмарами, але буде сухо, тому що опади синоптики не прогнозують в жодному з регіонів.

У середу, 11 вересня, ситуація з опадами не зміниться - хмарно і сухо по всій території України. А ось температура повітря трохи збільшиться: від 27 до 30 градусів тепла вдень очікується на півдні та в центрі України і близько 13-15 тепла - в нічний час доби. На заході, півночі і сході трохи прохолодніше: +25-28 вдень і 10-12 градусів тепла в нічний час доби.

У четвер, 12 вересня, ні температурна картина, ні ситуація з опадами не зміниться, а ось у п'ятницю, 13 вересня, стане прохолодніше... лише на пару градусів.

Прогноз погоди на 10 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 11 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 12 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 13 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 14 вересня
1 / 1

На півдні вдень стовпчики термометрів покажуть від 27 до 29 тепла, а вночі - від 14 до 1 градусів з позначкою "плюс". У центрі, на півночі і сході денні показники температур встановляться в діапазоні від 25 до 27 градусів тепла, а нічні +12-14.

Найпрохолодніше в цей день буде на заході країни: від 23 до 27 градусів тепла очікують синоптики вдень і близько 11-13 тепла - вночі. Крім того, в цей день очікується суха погода без опадів, і абсолютно ясне небо на півночі, сході, півдні і в центрі України.

А ось у суботу, 14 вересня, погода різко зміниться. На півночі і північному заході країни синоптики очікують дощі. Слідом за опадами впаде і температура повітря: на заході від 17 до 19 градусів із позначкою "плюс" стовпчики термометрів покажуть вдень і близько 10-12 тепла - вночі.

На півночі і в центрі денні температури встановляться на рівні 20-23 градусів вище нуля, а вночі синоптики очікують 11-14 тепла. Тільки на півдні і сході ще збережеться спека: від 25 до 28 градусів із позначкою "плюс" стовпчики термометрів у цих регіонах покажуть вдень, а вночі впадуть до позначки 12-14 тепла на сході і 14-16 - на півдні.

У неділю, 15 вересня, температурна картина вирівняється по всій країні: стовпчики термометрів показуватимуть від 19 до 22 градусів вище нуля.

Читайте також

Національна гвардія України: служба з прицілом на "після перемоги"

Служба в Нацгвардії – найкращий варіант роботи для молоді після війни

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ