RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дощі і +3: синоптики попередили про різке зниження температури

Прогноз погоди на 17-21 вересня

Прогноз погоди на 17-21 вересня Фото: pixabay.com

До середині вересня осінь нарешті вирішила включити другу передачу і вступити в свої права. За прогнозами синоптиків, по всій території країни очікується різке зниження температури повітря та дощі. Якою буде погода цього тижня, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 17 вересня, практично по всій території країни очікуються дощі. Найрясніші опади будуть на заході. Сухо буде тільки в Криму, на півночі і північному заході України.

Найтепліше у цей день буде на півдні. Вдень температура повітря тут підніметься від 22 до 24 градусів з позначкою "плюс", а вночі стовпчики термометрів впадуть до +13-16.

Трохи прохолодніше буде на сході країни. Від 19 до 21 градуса вище нуля тут буде в денний час доби, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть близько 10-13 градусів тепла.

На решті ж території денні температури встановляться у діапазоні від 16 до 19 градусів тепла, а вночі буде прохолодніше: від +8 до +10.

У середу, 18 вересня, дощі захоплять практично всю Україну. Сухо буде тільки на території Миколаївської області. Правда, характер опадів, як запевняють синоптики - короткочасний.

Впаде і температура повітря. Відносно літнє тепло збережеться тільки на півдні. Вдень стовпчики термометрів тут покажуть від 18 до 21 градуса вище нуля, а вночі впадуть до позначки 12-15 тепла.

У центрі і на сході вдень очікується від 16 до 19 градусів з позначкою "плюс", а після заходу сонця буде прохолодніше: близько 10 градусів тепла.

На півночі і заході України очікуються найнижчі температури. Від 12 до 14 тепла в денний час доби і 6-9 тепла стовпчики термометрів покажуть після заходу сонця.

Прогноз погоди на 17 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 18 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 19 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 20 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 21 вересня
1 / 1

У четвер, 19 вересня, вдень температурна картина залишиться практично незмінною, а ось уночі похолодає ще більше. Від 4 до 7 тепла буде на заході України, від 5 до 8 з відміткою "плюс" на півночі, сході та в центрі і +7-9 покажуть стовпчики термометрів вночі на півдні країни.

Дощі пройдуть у північних, західних і східних областях країни.

У п'ятницю, 20 вересня, на всій без винятку території України очікуються короткочасні опади.

Температура повітря вдень на півдні та сході встановиться у діапазоні від 12 до 15 градусів вище нуля, а вночі стовпчики термометрів покажуть від 4 до 7 тепла.

На півночі, заході і в центрі у денний час доби буде від 9 до 12 тепла (на Закарпатті близько 11-13 з позначкою "плюс"), а вночі буде зовсім холодно: від 3 до 5 градусів вище нуля.

У суботу, 21 вересня, температурна картина в Україні залишиться незмінною, а ось ситуація з опадами зміниться. На півдні, крім Криму, синоптики очікують хмарне небо, але суху погоду. На решті ж території пройдуть короткочасні дощі.

Читайте також

Чарівне зцілення: депутати взялися миттєво "вилікувати" інвалідів

Нардепи до закону про мобілізацію вшили норму про повторну комісію для інвалідів - кому доведеться ще раз пройти МСЕК

Під завалами є люди, ми ще не добралися до них - в.о. мера Чернігова

Російські військові вранці 13 квітня обстріляли ракетами Чернігів - у місті десятки загиблих та поранених - мер міста розповів про ситуацію

Лазерна зброя в Україні: чи допоможе ЗСУ "вогонь дракона"

Прототип лазерної зброї може незабаром опинитися в Україні