RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дощі і +3: синоптики попередили про різке зниження температури

Прогноз погоди на 17-21 вересня

Прогноз погоди на 17-21 вересня Фото: pixabay.com

До середині вересня осінь нарешті вирішила включити другу передачу і вступити в свої права. За прогнозами синоптиків, по всій території країни очікується різке зниження температури повітря та дощі. Якою буде погода цього тижня, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 17 вересня, практично по всій території країни очікуються дощі. Найрясніші опади будуть на заході. Сухо буде тільки в Криму, на півночі і північному заході України.

Найтепліше у цей день буде на півдні. Вдень температура повітря тут підніметься від 22 до 24 градусів з позначкою "плюс", а вночі стовпчики термометрів впадуть до +13-16.

Трохи прохолодніше буде на сході країни. Від 19 до 21 градуса вище нуля тут буде в денний час доби, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть близько 10-13 градусів тепла.

На решті ж території денні температури встановляться у діапазоні від 16 до 19 градусів тепла, а вночі буде прохолодніше: від +8 до +10.

У середу, 18 вересня, дощі захоплять практично всю Україну. Сухо буде тільки на території Миколаївської області. Правда, характер опадів, як запевняють синоптики - короткочасний.

Впаде і температура повітря. Відносно літнє тепло збережеться тільки на півдні. Вдень стовпчики термометрів тут покажуть від 18 до 21 градуса вище нуля, а вночі впадуть до позначки 12-15 тепла.

У центрі і на сході вдень очікується від 16 до 19 градусів з позначкою "плюс", а після заходу сонця буде прохолодніше: близько 10 градусів тепла.

На півночі і заході України очікуються найнижчі температури. Від 12 до 14 тепла в денний час доби і 6-9 тепла стовпчики термометрів покажуть після заходу сонця.

Прогноз погоди на 17 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 18 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 19 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 20 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 21 вересня
1 / 1

У четвер, 19 вересня, вдень температурна картина залишиться практично незмінною, а ось уночі похолодає ще більше. Від 4 до 7 тепла буде на заході України, від 5 до 8 з відміткою "плюс" на півночі, сході та в центрі і +7-9 покажуть стовпчики термометрів вночі на півдні країни.

Дощі пройдуть у північних, західних і східних областях країни.

У п'ятницю, 20 вересня, на всій без винятку території України очікуються короткочасні опади.

Температура повітря вдень на півдні та сході встановиться у діапазоні від 12 до 15 градусів вище нуля, а вночі стовпчики термометрів покажуть від 4 до 7 тепла.

На півночі, заході і в центрі у денний час доби буде від 9 до 12 тепла (на Закарпатті близько 11-13 з позначкою "плюс"), а вночі буде зовсім холодно: від 3 до 5 градусів вище нуля.

У суботу, 21 вересня, температурна картина в Україні залишиться незмінною, а ось ситуація з опадами зміниться. На півдні, крім Криму, синоптики очікують хмарне небо, але суху погоду. На решті ж території пройдуть короткочасні дощі.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто